x
Annonce
Viborg

Landsbypedeller bliver mere synlige

Landsbysammenslutningens formand, Lone Kastberg, udleverede veste med navn på til de fremmødte landsbypedeller i Ravnstrup. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Landsbypedellerne i Ravnstrup er de første i en række, der får "uniformer" af Viborg Landsbysammenslutning.

Ravnstrup: Det ville helt sikkert være synligt, hvis de ikke var der, for så ville landsbyen ikke være så velholdt, men nu bliver de også selv mere synlige - landsbypedellerne i Ravnstrup.

Hele flokken af aktive pensionister fik nemlig mandag eftermiddag nye, skriggrønne veste og kasketter af Viborg Landsbysammenslutning, som både gerne vil hædre pedellerne i Ravnstrup for deres indsats, men også på den måde forhåbentlig inspirere andre landsbyer til at lave lignende ordninger.

- Landsbypedellerne gør virkelig en forskel i de landsbyer, hvor de findes, og det her er en måde både at synliggøre dem i lokalsamfundet og gøre andre landsbyer opmærksomme på, at de findes, siger formanden for Viborg Landsbysammenslutning, Lone Kastberg.

Hun regner med, at landsbysammenslutningen vil få lavet veste og kasketter til alle de knap ti landsbypedelkorps, der findes rundt om i kommunen, men om de bliver helt mage til dem i Ravnstrup, kan hun ikke sige endnu.

- Det her er en prototype, og nu må vi jo så se, om landsbypedellerne her synes om dem, eller om vi skal have lavet noget om på dem, inden vi skal have lavet flere, siger Lone Kastberg.

Landsbypedellerne i Ravnstrup var umiddelbart godt tilfredse med de meget tydelige veste, og der blev også givet udtryk for, at det var dejligt, at Viborg Landsbysammenslutning på den måde støtter op om deres arbejde.

Der var højt humør bhos de aktive pensionister.
Der var lige til et helt fodboldhold, så selvfølgelig skulle holdet fotograferes midt i målet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce