Annonce
Viborg HK

Landsholdskeeper stækkede velspillende VHK'ere

Viborg HK og HEI/VRI leverede en flot håndboldkamp søndag eftermiddag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg HK's U17-piger havde sit hyr med HEI/VRI's klassemålmand, Emilie Holst Firgaard, som var den helt store forskel på de to hold.

Viborg: Det var på forhånd udset til at blive den sværeste opgave for Viborg HK's U17-piger i dette efterår. Kampen mod HEI/VRI. Et tophold med en del U18-landsholdsspillere på holdkortet. Og det var netop én af de spillere, målmanden Emilie Holst Firgaard, som blev kampafgørende. Hun stod fænomenalt, og tillod blot 19 mål i mod. HEI/VRI scorede 24 på Laura Overgaard Koch i den anden ende, og tilføjede dermed VHK'erne sæsonens andet nederlag.

Det var en særdeles velspillet håndboldkamp, som fandt sted på halgulvet i Vibocold Arena. De to hold fulgtes ad langt hen ad vejen, men så begyndte Emilie Holst Firgaard for alvor at tage fra, og dermed voksede HEI/VRI's forspring hen mod kampens afslutning.

Gæsterne endte med at vinde med fem, men på trods af det, var VHK-træner Dennis Pedersen ganske fortrøstningsfuld.

- Det var en lige kamp, og samtidig en god håndboldkamp. Begge hold leverede flot spil. Det er uden tvivl det bedste, vi har spillet i år. Det giver mig noget tryghed, og jeg kan se, at vi er på rette vej, sagde Dennis Pedersen efter kampen.

'De brændte chancers kamp' var det label, som træneren satte på opgøret. Hele 23 gange diskede Firgaard op med en redning i HEI/VRI-buret, og hun var altså den store forskel på de to hold.

HEI/VRI topper rækken med maksimum point, mens VHK blot har spillet sig til tre point efter at have mødt de fire øvrige hold én gang hver. Og den foreløbige pointtotal er lavere, end det man havde forventet inden sæsonstart.

- Vi har haft en tanke om, at vi var bedre end det her, men vi er nødt til at se fremad. De er jo 16-17 år gamle, og de har et helt håndboldliv foran sig, så det er ikke resultaterne, de skal have det store fokus på nu her.

VHK får mulighed for at tage revanche allerede på søndag, når de to hold brager sammen igen. Denne gang er det på HRI/VEI's hjemmebane i Egå ved Aarhus.

Viborg HK - HEI/VRI 19-24 (9-11)

Håndbold, 1. division, U17-piger

Mål for VHK: Thilde Frandsen 8, Signe Vetter Laursen 4, Ida Hoberg 2, Emma Kemph 1, Julie Bech 1, Katinka Hagner 1, Nanna Leth Holm 1, Ida Snedker Krelskov

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Margrethe sejler igen

Annonce