Annonce
Sport

Landsholdsspiller savner stabilitet

Line Haugsted savner stabilitet i de defensive præstationer. Foto: Agata Lenczewska-Madsen

Line Haugsted føler ikke, at Viborg HK har ramt det defensive niveau i 2017, men håber, at man hurtigt finder et stabilt niveau i forsvaret.

Viborg: Landsholdsspilleren Line Haugsted bidrog til søndagens målfest i Viborg Stadionhal med hele otte scoringer, men det fik hende bestemt ikke til at smile efter kampen, der blev tabt med 34-35 til TTH Holstebro.

- Det er super skuffende, og det er bare ikke godt nok, at vi ikke er der. Vi ramte ikke niveauet i forsvaret, og TTH scorede på alt. Det er helt sindsygt, at vi lukkede 35 mål ind - vi plejer jo at være gode i netop defensiven. Vi har bare ikke ramt niveauet efter jul, sagde Line Haugsted, der også selv havde svært ved at finde fodfæste i kampen rent defensivt.

- Vi holdt Aarhus på 18 mål og havde ingen problemer i den kamp, men vi svinger for meget lige nu. Vi skal have stabiliseret det forsvar og finde vores niveau igen, sagde landsholdsspilleren.

Annonce

En helt ny kamp

Onsdag gælder det så en af årets vanskeligste kampe overhovedet - udekampen i Ikast mod ærkerivalen FC Midtjylland.

Med søndagens præstation i frisk erindring kan det være svært at finde troen på, at VHK kan nappe point fra rækkens aktuelle førerhold.

- Det er jo en ny kamp, hvor der måske er nye ting, der virker. Det svinger bare så meget i den her række, så hvis vi rammer dagen, skal vi tro på, at vi kan slå dem. Nu er det okay, at vi ærgrer os i dag, men i morgen lukker vi den her kamp til træning, og så skal vi se frem mod onsdag, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg

Leder af Viborg-bosted efter voldsomt knivstikkeri: - Det kom helt ud af det blå

Annonce