Annonce
Sport

Lars Eller sætter gang i sent målshow for Capitals i sejr

Kim Klement/Ritzau Scanpix
Washington Capitals henter den ottende sejr ud af ni mulige med fire mål i tredje periode mod Tampa Bay.
Annonce

Den danske ishockeyspiller Lars Eller kom på måltavlen for Washington Capitals, da holdet natten til søndag dansk tid vandt 5-2 på udebane over Tampa Bay Lightning.

De to første perioder bød kun på én scoring til hvert af holdene. Men i tredje periode havde Capitals fået indstillet målsigtet.

Efter to minutters spil modtog Lars Eller en pasning i højre side af banen, og uden at betænke sig hamrede han pucken op i det nærmeste målhjørne til stillingen 2-1.

45 sekunder senere øgede holdkammeraten Garnet Hathaway føringen til 3-1.

Tampa Bay Lightning fik reduceret til 2-3, men på to scoringer af T. J. Oshie og Tom Wilson endte det med en sejr på 5-2 til Capitals.

Det er den ottende sejr i de seneste ni kampe for holdet fra den amerikanske hovedstad.

Med sin scoring er Lars Eller oppe på seks mål i denne sæson og 122 mål i sin tid som NHL-spiller.

Oliver Bjorkstrand fik over 20 minutters tid på isen, men var ikke blandt målscorerne, da Columbus Blue Jackets tabte i overtid mod Ottawa Senators. Den ordinære kamp endte 4-4.

Frederik Andersen indtog til gengæld en hovedrolle med hele 36 redninger, da Toronto Maple Leafs vandt et rent canadisk opgør mod Edmonton Oilers med 4-1. Danskeren vogtede Torontos mål i samtlige 60 minutter.

Veteranen Frans Nielsen og Detroit Red Wings vandt 2-1 over Montreal Canadiens, der ellers havde fordel af hjemmebane og en stime på tre sejre i træk.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nu er Banebyparken sat på skinner

Viborg

Det er en opgave, vi må løse

Sport

Viborg FF tager gerne favoritværdigheden - men Skive er altså et bøvlet hold at møde

Annonce