Annonce
Kultur

Lars Lilholt fortæller historier i Bjerringbro

Til februar kan man opleve Lars Lilhilt i Bjerringbro. Foto Michael Svenningsen
Lions i Bjerringbro gør klar til endnu en koncert på Bjerringbro Gymnasium

Bjerringbro: Lions i Bjerringbro inviterer på historiefortælling, når de torsdag den 6. februar slår dørene op på Bjerringbro Gymnasium til en intimkoncert med Lars Lilholt.

Allerede på næste torsdag kan man opleve Anders Blichfeldt på gymnasiet, en koncert der også er arrangeret af Lions i Bjerringbro, men inden det arrangement starter, er løverne altså godt i gang med at planlægge den næste musikalske oplevelse i byen.

Og det er altså en af de helt store danske musikere, i form af Lars Lilholt, der kommer forbi Bjerringbro Gymnasium i starten af det nye år med sit show: Storyteller 2020.

Denne aften kan man opleve Lars Lilholt's sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier.

Sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.

Storyteller koncerten fra Det Kgl. Teater 2018 er blevet vist flere gange på TV og var en bragende succes, der nu udkommer som dvd. I storyteller-konceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil, hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig akustisk balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.

Salg af billetter foregår via Billetten.dk og til koncerten med Anders Blichfeldt torsdag den 31. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce