Annonce
Viborg

Jubel på lokalt spisested: - Længere åbent betyder enormt meget for vores omsætning

Nils Holm glæder sig over længere åbningstid og farvel til mundbind - og faktisk også over den sikkerhed, det giver, at corona-passet fortsætter som ordning hen over sommeren. Foto: Johnny Pedersen
Fra i morgen må restauranter og barer servere alkohol to timer mere, og det kommer til at kunne mærkes i de slunkne kasser. Samtidig er glæden stor på Latinerly over de faldne mundbind, mens man har det fint med, at corona-passet stadig er et krav.

Viborg: - Langt det fedeste er, at vi må smide mundbindet.

Latinerly-indehaver Nils Holm glæder sig - både på gæsternes, men ikke mindst også på personalets vegne - over, at man fra på mandag ikke længere skal bære mundbind på landets restauranter.

Det hele bliver faktisk bare lidt nemmere, lyder det. Barstolene kan komme tilbage, og plastikafdækning kan fjernes.

Annonce

- Og så betyder længere åbent bare enormt meget for vores omsætning. I første omgang er det klokken 24, men fra 15. juli er det til klokken 02. Det er ingen hemmelighed, at meget af vores forretning sker i de fire ekstra timer, vi snart må holde åbent.

Stadig corona-pas

Der er frem til 1. september stadig krav om corona-pas, hvis man skal indtage mad eller drikke på Latinerly - men det har Nils Holm intet problem med.

- Hvis vi har haft 10.000 gæster på Latinerly til frokost, eftermiddag og aften siden april, så har 9999 af dem ikke haft noget problem med at vise passet. Vi har haft et enkelt eksempel på én, som fortalte, at personen var fritaget fra at skulle have pas, som vi afviste. Det gav en shitstorm på nettet af folk, som aldrig nogensinde havde hørt om Latinerly før. Men det klarer vi nok, lyder det fra Nils Holm.

Han har generelt været tilhænger af corona-passet.

- Alle er trætte af passet, men hvis det var det, der gjorde, at vi kunne åbne, og at mange folk kunne være trygge, så har det været det hele værd, konstaterer Nils Holm og fortsætter:

- Vi har helt generelt stor ros til alle de gæster, der har været på Latinerly, som har overholdt reglerne. Men vi ved også, at alkohol kan få fornuften til at forsvinde lidt. Når landet åbner mere igen, vil folk formentlig strømme ud - eksempelvis til Snapsting - og så vil corona-passet stadig være en sikkerhed.


Det er ingen hemmelighed, at meget af vores forretning sker i de fire ekstra timer, vi snart må holde åbent.

Nils Holm, medindehaver af Latinerly


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Debat

Svar til Christian Langballe

Annonce