Annonce
Viborg

Laust på fem år vil åbne egen butik

Brevet fra Laust
Annonce

Viborgegnens Erhvervsråd får dagligt henvendelser fra iværksættere, der vil starte deres egen virksomhed. Forleden dumpede der dog et lidt usædvanligt brev i postkassen. Det var fra Laust på fem år, der vil åbne sin egen butik. Nu har han aftalt møde med en af konsulenterne på Erhvervskontoret.

»Hej kommune. Jeg hedder Laust. 5 år er jeg. Jeg bor i Vinkel. Jeg vil gerne lave min egen butik. Må jeg det? Hvordan gør jeg? Kærlig hilsen Laust«.

Dette var ordene i brevet, og man skal jo ikke kaste guld og gode initiativer på gaden! Derfor tog erhvervskonsulent Michael Freundlich kontakt til Laust om et møde, og det finder sted på torsdag. Og Michael Freundlich glæder sig til at tage imod Laust.

»Det er jo fantastisk. Det er virkelig en ung gut, der vil fremad. Han er lige begyndt i børnehaveklasse, og hans store drøm er at sælge bøger, så nu må vi se, hvad vi kan gøre for ham,« siger Michael Freundlich.

»Det er første gang, vi har modtaget sådan et brev, så vi skulle lige overveje, hvad vi skulle gøre. Laust har brugt rigtig lang tid på at skrive brevet til os, så det mindste, vi kan gøre, er at tage ham seriøst og gøre lidt ud af det. Så nu mødes vi på torsdag, og hans mor er sikker på, at det bliver hans livs oplevelse,« siger erhvervskonsulenten, som lover at være klar med et diplom til den fremstormende unge iværksætter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Sport For abonnenter

Ny offensivspiller er flyttet sammen med lokalt stortalent: Giver en rigtig god start på tiden i Viborg

Annonce