Annonce
Viborg

Leder af flere botilbud er stoppet: Uvist hvorfor

Afdelingslederen for blandt andet Grundtvigsvej er stoppet henover sommeren. Arkivfoto: Andreas Søndergaard
Viborg Kommune har henover sommeren sagt farvel til Poul Winther Christensen, som stod i spidsen for en række psykiatriske botilbud.
Annonce

Viborg: Grundtvigsvej, Søbo og flere andre psykiatriske tilbud i Viborg Kommune skal have ny leder.

Eller de har sådan set fået en konstitueret en af slagsen. Forgængeren Poul Winther Christensen er nemlig stoppet på posten.

Det har folkebladet erfaret og siden fået bekræftet hos Viborg Kommune.

Hvad der er årsag til det afbrudte samarbejde er dog en hemmelighed, idet hverken socialchef Ulrik Johansen eller direktør for Social, Sundhed & Omsorg i Viborg Kommune, Mette Andreassen, har villet uddybe den beslutning, der er blevet truffet.

- Det kan vi ikke kommentere, lyder det.

Heller ikke Poul Winther Christensen selv har ønsket at fortælle om sagen.

Ulrik Johansen fortæller dog, at man i løbet af efteråret går i gang med at finde en ny afdelingsleder. Før har man "rystet posen", men umiddelbart er der lagt op til en en-til-en afløser, lyder det.

Især det ene af botilbudene, Grundtvigsvej, var for snart to år siden udsat for en del kritik fra pårørende til en nu afdød beboer på stedet. De mente, at deres søster risikerede at dø i sin uhumske lejlighed, og at bostedet blot lod stå til.

Også på Søbo har der været flere sager, der har haft pressens bevågenhed.

Som nævnt har det dog ikke været til at finde ud af, om det afbrudte samarbejde er resultatet af en decideret fyring, eller om den forhenværende afdelingsleder selv har sagt op.

Mette Frølund er konstituteret som afdelingsleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce