Annonce
Navne

Lederformanden spiller golf om sommeren og badminton om vinteren

Bjarne Kragh Jensen. Foto: Jens Ingolf Nørgaard
Bjarne Kragh Jensen er født i Viborg og var i en årrække chauffør for chefen i forbindelse med en udstationering. Siden 1990 har han haft lederjob og har de sidste ti år været formand for Ledernes Hovedorganisation Midt-Nord. I morgen fylder han 60 år.

60: Bjarne Kragh Jensen blev teknisk assistent fra Teknisk Skole i Viborg.

Han skrev kontrakt som konstabel og blev indkaldt til Bornholms Værn. I 1977 blev han overført til Prinsens Livregiment i Viborg, hvorfra han blev udstationeret til HQ Baltap med base i Karup.

Her var hans job at stå til rådighed som chauffør for generalløjtnanten, der var chef for den danske afdeling. Det blev til mange kilometer i tjenesten i både ind- og udland.

Bjarne Kragh Jensen flyttede en del rundt i barneårene, da hans far havde job med skiftende arbejdspladser. Hans realeksamen fik han således i Snedsted i Thy.

For 32 år siden blev han gift med Sanne, og de har siden boet i villaen på adressen Salvievej 28 i Viborg. De har to sønner. Den ældste på 32 år bor i Viborg, og den yngste på 29 år bor i Stockholm.

Der er endnu ingen børnebørn, men da Sanne er dagplejemor, er der altid godt med liv i huset.

I morgen lørdag den 10. august fylder Bjarne Kragh Jensen 60 år.

Annonce

Gas og tæpper

Først i 1980'erne blev de store naturgasrør lagt ned i Danmarks undergrund.

I nogle yderdistrikter, hvor rørene ikke kunne forrente sig, blev der opført en række tankanlæg til naturgas, som Bjarne Kragh Jensen var med til at etablere gennem den delvis Viborg-ejede virksomhed JT-RV Gas Group.

Senere fik han job hos S & Q Tech., der også var en entreprenørvirksomhed, som skulle lave kontrol og kvalitetssikre de stålrørskonstruktioner, der blev lagt i jorden til distribution af naturgas.

- Siden 1990 har jeg haft job i ledende stillinger. Det startede hos Dansk Wilton i Herning, som er en kendt producent af tæpper. Her var jeg i 17 år og var med i hele den teknologiske udvikling, fra tæppevævene blev styret af hulkort, og til de blev et hundrede procent computerstyrede. De seneste år har jeg haft lederstillinger i flere forskellige virksomheder, fortæller fødselaren i den hyggelige stue med udsigt til en stor og velholdt have uden for vinduerne.

Tillidsposter

Bjarne Kragh Jensen har også engageret sig i organisationsarbejdet i sit erhverv.

Siden 1998 har han været i bestyrelsen for Ledernes Hovedorganisation i Viborg. De seneste ti år har han haft formandsposten i Lederne Midt-Nord, der indbefatter hele det gamle Viborg Amt.

I fritiden var han i sin tid med til at starte Viborg City Marathon. Han har i en årrække været i bestyrelsen for Viborg Sportsdanserforening samt gennem mange år været medlem af Odd Fellow Ordenen 39 Sct. Kjeld.

Han er medlem af soldaterforeningen, og motionen vedligeholdes ved at spille golf om sommeren og badminton om vinteren.

Ferierne er som oftest en tur sydpå til de græske øer og ind imellem Portugal.

60-års dagen i morgen fejres sammen med familie og gode venner.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce