Annonce
Viborg

Opdateret: Legendarisk rockband aflyser Europa-turné

Status Quo brød ind på hitlisterne for mere end 50 år siden. Pressefoto
Bandet Status Quo gæster alligevel ikke Tinghallen i 2020.

Opdateret: Status Quo har aflyst hele Europa-turnéen for næste år og dermed også koncerten i Viborg.

Viborg: Der bliver masser af rock på repertoiret, når Status Quo kommer forbi Viborg på sin kommende Backbone-tour gennem Europa. Bandets sidste Europa-tour blev annonceret som den sidste, så mon ikke det er sandt denne gang.

- Jeg glæder mig helt vildt til denne koncert. Her er virkelig tale om et band i en helt særlig liga, både på antallet af koncerter og på antallet af store hits, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Annonce

Kæmpe katalog af rock

Og der bliver rig mulighed for at synge med på hits som "Rock'in all over the world", "In the army now", "Whatever you want" og mange flere.

- Bandet har et imponerende bagkatalog af store rock-sange. Så der er stor chance for, at taget løfter sig i Tinghallen, siger Claus Donslund.

Status Quo brød igennem helt tilbage i 1967, hvor bandet konkurrerede med Rolling Stones om førstepladsen på hitlister med det første hit "Pictures of matchstick men". Fra 1973 til i dag er hittene og kæmpe live-koncerter væltet ud af bandet.

- Planlægningen af det kommende kulturprogram i den nye Tinghallen er i fuld gang, siger Claus Donslund og slår fast, at koncerten med Status Quo blot er én af de mange koncerter, man kan glæde sig til.

Status Quo spiller i Tinghallen lørdag den 31. oktober 2020.

Billetsalget starter onsdag den 18. september.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Viborg For abonnenter

Efter nye undersøgelser af cyanid i Sønder Rind: Borgere må vente på en endelig afklaring

Annonce