Annonce
Viborg

Lektiehjælp fører til prisen som Årets Solstrålehistorie

Mathilde Frank og Danny Anthonimuthu fra Viborg vandt prisen for Årets Solstrålehistorie ved Mentor Danmarks store awardshow i Folketeatret i København. Pressefoto
Til Mentor Awards 2019 vandt Danny Anthonimuthu og Mathilde Frank fra Viborg prisen som Årets Solstrålehistorie, efter Danny Anthonimuthu gennem lektiehjælpen har fået Mathilde Frank til at genfinde troen på sig selv, så hun kunne stråle i matematik.

Viborg: Hver dag skabes der ifølge lektiehjælpsvirksomheden Mentor Danmark mange solstrålehistorier gennem relationerne omkring lektiehjælpen. Det ville virksomheden gerne hylde som en naturlig del af sidste weekends awardshow på Folketeatret i København.

Her blev prisen for Årets Solstrålehistorie uddelt, og denne gik til to viborgensere.

Danny Anthonimuthu, der læser Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet, er lektiehjælper for Mathilde Frank, der går i 1.g. på Viborg Katedralskole.

- Jeg følte allerede i de første måneder af 1. g., at jeg slet ikke kunne følge med i forhold til alle de andre i min klasse, fortæller Mathilde Frank, der derfor blev matchet med Danny Anthonimuthu, som viste sig at være den helt rigtige til at hjælpe hende.

Det gik nemlig hurtigt op for Danny Anthonimuthu, at problemet mest af alt var Mathilde Franks manglende tro på egne evner. Derfor gjorde han alt, hvad han kunne for at styrke hendes selvtillid.

- Allerede efter de første gange kom hun ud med hænderne over hovedet. Han havde virkelig fortalt hende flere gange, at hun var dygtig, og at hun sagtens kunne. Så hun skulle bare tro på sig selv, fortæller Mathilde Franks mor Mette.

Den relation, som Danny Anthonimuthu og Mathilde Frank har skabt mellem hinanden, fik Mentor Danmark til at belønne viborgenserne med prisen som Årets Solstrålehistorie og to oplevelsesgavekort på 1500 kroner.

Mentor Danmark har flere end 3000 mentorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce