Annonce
Navne

Leo har arbejdet med reservedele i 40 år

Leo Fogh Sørensen. PR foto

Viborg: Reservedelschef Leo Fogh Sørensen har denne sommer fejret sit 40 års jubilæum hos Volkswagen, Audi, Skoda og Seat i Viborg.

Leo begyndte i virksomheden som reservedelslærling tilbage i 1979.

Efter endt elevuddannelse blev han ansat på værkstedskontoret, men han fandt efter fem år ud af, at lageret var der, han hørte til.

I 1991 blev Leo ansvarlig for reservedelsafdelingen, hvilket han har været lige siden.

Selvom den teknologiske udvikling er gået stærkt de senere år, er viden, erfaring og menneskelige værdier fortsat af afgørende betydning for at sikre kunderne den bedste service.

- Din viden og ekspertise indenfor dit felt er i absolut særklasse. Vi er privilegerede. Du og din afdeling har styr på tingene, ansvarlighed og ordentlighed er nogle af nøgleordene. Du lader ikke noget ligge, der skal være ryddet op, mens ordrer og dele skal ekspederes, inden du går hjem, roste direktør Steffen Christensen til den interne sammenkomst, der blev afholdt i forbindelse med jubilæet.

Leo Fogh Sørensen har også opnået stor anerkendelse fra den tyske moderkoncern Volkswagen AG, der blandt andet har tildelt ham en guldnål for sin store, dygtige og dedikerede indsats for Volkswagen.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Håndbold-samarbejde øst for søerne

Viborg FF For abonnenter

Analyse: Viborg FF parerede for meget i den sidste halve time

Annonce