Annonce
Sport

Lerager på vej til Italien: Så meget kan Viborg FF tjene på en transfer

Lukas Lerager - her i aktion for Bordeaux mod FC København i Europa League - kan endnu engang sikre Viborg FF penge ved et klubskifte. Arkivfoto: Ritzau Scanpix

Der kan endnu engang være penge på vej til Viborg FF, hvis der er hold i rygterne om en Lukas Lerager-handel mellem Bordeaux og Genoa.

Italien/Frankrig: Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport er Bordeaux og Genoa blevet enig om en handel, der sender Lukas Lerager fra Frankrig til Italien.

Og netop fordi der er tale om en transfer på tværs af landegrænser, kan det have betydning for Viborg FF.

Der er ikke længere penge at hente på videresalgsklausuler, da dette vil være Lukas Leragers tredje klub efter tiden i Viborg FF.

Men da Lukas Lerager spillede tre sæsoner i Viborg FF som 20-, 21- og 22-årig vil der tilfalde Viborg FF 1,5 procent af en transfersum i solidaritetspenge, hvis Lukas Lerager skifter klub på tværs af landegrænser.

Transferprisen menes at være på 7 millioner euro - altså omkring 52 millioner danske kroner. Hvis prisen er sand og klubskiftet bliver en realitet, vil der ryge omkring 780.000 kroner i klubkassen hos Viborg FF.

Annonce

Penge af flere omgange

Viborg FF har tidligere tjent penge på Lukas Lerager. Ifølge folkebladets oplysninger tjente Viborg FF mellem tre og fire millioner, da man solgte Lukas Lerager til Zulte Waregem i 2016.

Grundet en videresalgsklausul og solidaritetspenge faldt der i 2017 formentlig mellem 3,5 og 4,5 millioner kroner af til Viborg FF. Det er dog ikke et beløb, folkebladet har kunnet få bekræftet.

Hvis Lerager bliver solgt til Genoa, vil den samlede indtjening for Viborg FF ifølge folkebladets tal altså lande på mellem 7,25 og 9,25 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce