Annoncørbetalt indhold

Leth: Sådan får du smuk afskærmning rundt om de nye affaldsbeholder

Hele Danmarks fingrenemme og hyggelige handymand Flemming Leth giver sine bud på, hvordan man laver en smuk afskærmning af de nye affaldsbeholdere i Viborg Kommune. Klik videre her i galleriet, for at se hans gode idéer. Foto: Lars Holm

Har du god plads, og vil du gerne have en smuk afskærmning rundt om dine nye affaldsbeholdere? Så tag et kig på Flemming Leths enkle idéer, der er lette at lave selv - inde ved huset eller ude i skel.

Annonce

Alle der bor i hus eller lejlighed i Viborg Kommune vil inden den 30. juni i år have modtaget nye affaldsbeholdere. Over 80.000 nye affaldsbeholdere vil blive kørt ud til 40.000 hustande i Viborg Kommune.

Revas, der er Viborg Kommunes affaldshåndteringsenhed, har i den forbindelse inviteret hele Danmarks handymand Flemming Leth til Viborg, så han kunne give sine bedste bud på, hvordan man kan lave en smuk afskærmning omkring de nye affaldsbeholdere.

Skal passe ind

Ifølge Leth, er hemmeligheden at lave en afskærmning, der passer til huset.

- Vil du have et smukt skjul til dine beholdere, er hemmeligheden at benytte materialer, der passer til dit hus og din have. Samme træbeklædning, sten eller planter magen til hækken, siger Flemming Leth til Revas nye magasin Skrald Godt.

Ifølge Revas, må man gerne bygge et skjul til sine beholdere, når man blot husker, at de skal stå 0-5 meter fra skel eller køres frem på tømmedagen. Hvis man opfører et skjul, skal der være plads omkring beholderen og mindst én langside fri til udkørsel. Husk at vende affaldsbeholderen, så håndtaget peger ud mod skraldemanden.

Denne artikel er sponsoreret af Revas, der ønsker at sætte fokus på affaldssortering i Viborg Kommune.

Affald i Viborg Kommune

I Viborg Kommune produceres der årligt cirka 180.000 ton affald. Viborg Kommune håndterer cirka 100.000 ton af det samlede affald i kommunen. Revas er Viborg Kommunes affaldshåndteringsenhed.I foråret 2018 tog Viborg Kommune hul på en ny sorteringsordning. Fra 3. april til 30. juni bliver der leveret mere end 80.000 nye affaldsbeholdere til borgere, der bor i hus eller i lejlighed i Viborg kommune. Med de nye affaldsbeholdere, skal man sortere sit affald ud fra fem parametre:

1: Metal, glas og hård plast

2: Papir

3: Restaffald

4: Madaffald

5: Batterier lægges i en klar pose på låget af beholderen med restaffald

Affaldsbeholderne bliver tømt af en skraldebil med adskilte rum, så affaldet bliver sorteret og klar til genanvendelse.

Hvis man kommer i tvivl om, hvordan man skal sortere sit affald, kan man altid kigge på sorteringsguiden, der er placeret på indersiden af de nye affaldsbeholdere.

Vil du vide mere eller have inspiration, så tjek på Revas.dk eller hent appen "affaldviborg". Du kan også læse mere i Revas nye magasin Skrald Godt.

Ifølge Flemming Leth er hemmeligheden, at man laver afskærmning i samme materiale, som huset er i - på den måde passer affaldsbeholderen godt ind i husets stil. Foto: Lars Holm
Hvis man for eksempel har gule mursten på sit hus, er det ifølge handymanden Flemming Leth en god idé at lave afskærmningen i samme materiale. Se flere af Leths idéer i magasinet Skrald Godt. Foto: Lars Holm

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.