Annonce
Fodbold

Lettet VFF-træner efter tæt opgør: - Jeg har været hele følelsesregisteret igennem

Viborg FF sikrede tre point efter et tæt opgør mod FC Helsingør. Arkivfoto

U19-divisionen: Der var spænding til aller sidste fløjt i kampen mellem FC Helsingør og Viborg FF lørdag eftermiddag, hvor de grønblusede hev sejren hjem i de døende minutter.

Opgøret bølgede konstant frem og tilbage, og begge hold kunne have sendt mange flere scoringer i nettet, hvis koncentrationen havde været helt på plads. Kampen endte dog målrigt, 3-2 til viborgenserne, der scorede sejrsmålet i 88. minut. Viborg FF-træner Jakob Mouritsen var helt oppe at køre over resultatet og var nærmest lige så træt som sine spillere efter kampen.

- Jeg har været hele følelsesregistret igennem i dag. Jeg har råbt så meget, og både spillerne og trænere er helt færdige nu. Det var bare en kamp på et højt niveau, og at vi så hev sejren hjem til sidst, det er jo helt perfekt, sagde den glade træner, der efter kampen måtte gå lidt for sig selv for at samle sig efter den spændende kamp.

Den første halve time af kampen havde begge hold et par store chancer, mens VFF langsomt fik overtaget. Efter en godt opspil af Sofus Berger Brix blev bolden serveret for Anton Gaaei, der sendte første mål i nettet. De grønblusede kunne dermed gå til pause foran 1-0.

I anden halvleg kom VFF godt fra start og scorede til 2-0 efter fem minutter.

Så faldt holdet en lille smule sammen, og da spillerne stod for meget på egen banehalvdel, kunne modstanderne skabe ny spænding med en reducering til 1-2. Igen bølgede kampen frem og tilbage, og især VFF var tæt på flere scoringer. Men koncentrationen manglede foran mål, og derfor var det hjemmeholdet, der med et drømmehug fra 30 meter sendte bolden i krydset og udlignede til 2-2.

Spændingen holdt hårdt på både spillere og trænere, og Jakob Mouritsen måtte konstant råbe sine spillere op i gear, så der ikke blev lukket flere mål ind til sidst.

Det blev da også Jakob Mouritsens tropper, der i 88. minut fra et langt indkast kunne lade Markus Jørgensen afgøre kampen med scoringen til 3-2. VFF fastholder dermed førstepladsen i puljen.

FC Helsingør - Viborg FF 2-3 (0-1)

Fodbold, U19-divisionen, herrer

Mål: 0-1 Anton Gaaei (30.), 0-2 Anel Hamzic (50.), 1-2 (55.), 2-2 (80.), 2-3 Markus Jørgensen (88.)

Gule kort: 2 FC Helsingør, 2 Viborg FF

Tilskuere: 100

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Lokal turistforeningsformand er ikke imponeret over Visit Aarhus, som skal 'sælge' Viborg til turister

Viborg For abonnenter

Visit Aarhus-direktør om promovering af Viborg-egnen: - Vi er godt på vej

Annonce