Annonce
Sport

Ligner et klart førstevalg - men skal stadig arbejde benhårdt i sidste test

Mikkel Agger ligner VFF´s mand i front, men angriberen vil fortsat arbejde benhårdt. Arkivfoto: Morten Dueholm
Mikkel Agger, som ligner Viborg FF´s klare førstevalg på angriberpladsen, ser frem til den sidste træningskamp.

Viborg: Mikkel Agger har startet alle tre træningskampe som enlig angriber hos Viborg FF. Lørdag klokken 13 spiller holdet den fjerde og sidste testkamp, og her ligner han endnu en gang det sikre valg.

Angriberen ser frem til den sidste kamp, som er mod Skive, men han glæder sig også til, at opstarten er overstået, og det igen hedder kampe i 1. division.

- Når det hedder den sidste test, så ved vi jo godt, at det begynder at spidse til. Vi ser frem til at møde et godt Skive-hold, som ser spændende ud, men det synes jeg nu også, at vi gør. Vi føler os klar, og jeg glæder mig bare til kampen, sagde han efter fredagens træning.

Du er egentligt klar til at spille 1. divisions-fodbold nu, eller hvad?

- Ja. Det begynder jeg at være nu her. Formen er fin, og jeg synes, at vi ser bedre og bedre ud hver uge, så jeg er lidt spændt på at se os mod Skive. Jeg tror, at vi kommer til at levere en god præstation, og så er vi helt klar om en uge, siger han.

Om mindre end en uge, nemlig fredag den 26. juli, går det så løs mod Roskilde. Her skydes sæsonen i gang, og med tilgangen af Jacob Neestrup som cheftræner, et nyt spilsystem og afgangen af angrebsmakkeren Andreas Albers, ligner det, at Mikkel Agger bør være ret sikker på en startplads. Mikkel Agger føler sig dog ikke sikker på noget.

- Vi skal alle sammen ud og bevise os. Der er mange om buddet, og vi har en hård konkurrence på holdet, hvor alle gerne vil spille første kamp på fredag mod Roskilde. Ingen kommer til at hvile på laurbærrene. Der bliver arbejdet benhårdt, og forhåbentlig vil vi spille noget god fodbold, sagde Mikkel Agger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Diamantbryllup

Annonce