Annonce
Rund om Viborg

Lions Club fører kampagne mod misbrug

Lions Club i Tjele har været rundt for at sælge tulipaner. Arkivfoto

Tjele: Lions Club i Tjele har som mange andre Lions-klubber i landet været ude for at sælge tulipaner til erhvervsdrivende og private. Lions Tjele har solgt i hele den gamle Tjele Kommunes opland. I år blev der solgt 195 buketter, som vil give et overskud på cirka 14.000 kroner

Penge der går ubeskåret til kampagnen Unge mod misbrug. Der skal være et foredrag på Ørum Skole af Foreningen Børn og Unge. Der bliver uddelt telegrammer til alle konfirmander i Tjele-området, for at gøre opmærksom på misbrugskampagnen, og der er også planlagt et foredrag på Sødalskolen i Rødding den 6. juni mod misbrug.

Lions Club Tjele sender hvert år en ung ud i verden. Her starter vedkommende med at bo en uge i "homestay", altså hjemme hos en ganske almindelig familie fra det pågældende land. Derefter er der to ugers ungdomslejr, hvor der kommer 25 andre unge fra hele verden.

De unge, der har været sendt ud tidligere, beretter alle om en oplevelse for livet, og der bliver knyttet mange gode venskaber.

"Dette kunne vi selvfølgelig ikke gøre uden den store støtte og opbakning fra firmaer og privatpersoner, der køber vores Lions-tulipaner. Derfor skal der lyde en stor tak til alle jer fra Lions Klub Tjele," skriver Lions Club til folkebladet.

Generalforsamling

Lions Club Tjele har også holdt generalforsamling her i foråret. Dette års præsident, Erik Bundgaard, kunne i sin beretning fortælle, at Lions i Tjele i indeværende år vil donere cirka. 75.000 kroner til humanitært arbejde. Og kunne også ved samme lejlighed byde velkommen til to nye medlemmer i klubben.

Der blev valgt ny bestyrelse på generalforsamlingen, og den har konstitueret sig på denne måde for klubåret 2018/2019: Præsident: Jan Køster, vicepræsident: John Nyby, pastpræsident: Erik Bundgaard, sekretær: Henning Hougaard, klubmester: Jens Mæng Meldgaard, kasserer: Orla Kastbjerg. Alt andet: Jacob Vestergaard.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ny skolebusplan må vente til efter jul

Annonce