Annonce
Rundt om Viborg

Lions i Fjends sender to unge på rejse

Lions Fjends sender to unge fjandboer på sommertur til Østrig og Schweiz. Erik Thordal Christensen fra Lions kan hjælpe med yderligere oplysninger. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce

Fjends: Hvis man er mellem 16 og 22 år og bosat i Fjends, så er der mulighed for at komme afsted på en gratis rejse til henholdsvis Østrig og Schweitz i sommeren 2020.

Den lokale Lions Club Fjends sender nemlig to unge afsted på en gratis rejse, hvor man kan opleve verden og få venner for livet, som klubben fremhæver. De unge mennesker indkvarteres ved en lokal familie, men skal også afsted sammen med andre unge på samme alder fra hele verden på en international sommerlejr. Formålet er som med andre af Lions’ aktiviteter verden over, at de unge møder unge af andre nationaliteter og af den vej vil forstå andre dele af verden bedre.
For at komme i betragtning til turen skal ansøgerne bo inden for grænserne af den tidligere Fjends Kommune, altså være mellem 16 og 22 år og selvfølgelig kunne begå sig nogenlunde på engelsk.
Interesserede skal sende en kortfattet ansøgning til Erik Thordal Christensen fra Lions Club Fjends og fortælle lidt om sig selv, om interesser og begrunde, hvorfor Lions bør sende netop dig til udlandet. Ansøgningen skal være fremme senest torsdag den 19. december.
Rejsen til Østrig foregår fra den 11. juli til den 1. august med først tid hos en lokal familie og derefter ungdomslejr. Turen til Schweitz strækker sig fra 11. juli til 8. august - ligeledes med tid hos en lokal familie først og lejr bagefter.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Annonce