Annonce
Rundt om Viborg

LOF-fusion skal styrke aftenskolen

LOF Midtjylland i Viborg fusionerer med LOF Langå, hvor Kirsten Bach (t.v.) har været skoleleder siden 1990. Til højre er det skoleleder ved LOF Midtjylland Lone Husted Kristensen. Pressefoto
LOF Midtjylland i Viborg fusionerer med LOF i Langå for at styrke aftenskoletilbuddet.

Viborg: LOF Midtjylland, der har hjemme på Vævervej i Viborg, fusionerer nu med LOF i Langå.

Det sker i forbindelse med, at Kirsten Bach, der har været skoleleder for LOF Langå siden 1990, trækker sig fra posten og i stedet bliver kursuskoordinator hos LOF Midtjylland.

Fusionen sker for at styrke aftenskoleaktiviteterne og udvikle nye spændende kurser på tværs af de mange fagområder, fortæller man i en pressemeddelelse.

Annonce

- Efter en tid med covid-19 nedlukning glæder vi os til igen at slå dørene op til yogalokalet, zumbaholdet, mavedansen og musikundervisningen samt de mange spændende foredrag, som er under planlægning, siger skoleleder ved LOF Midtjylland Lone Husted Kristensen.

Kirsten Bach får som kursuskoordinator hos LOF Midtjylland Langå som sit område, så hendes store kendskab og føling med, hvad der sker i Langå og omegn, bibeholdes dermed. Dette er vigtigt for LOF Midtjylland, der anser den lokale forankring og udvikling for at have stor værdi, hedder det i pressemeddelelsen.

Skoleleder siden 1990

Kirsten Bachs passion for at drive aftenskole i Langå går langt tilbage. Hun startede som skoleleder i LOF i 1990, samtidig med at hun underviste på fuld tid i folkeskolen. Men den store interesse for at være med til at få nye ting op at stå og være med til at give borgerne sjove og spændende oplevelser blev en livsstil.

Madlavningshold, spændende rejser, foredrag, sprog og bevægelseshold er blot et lille udsnit af det, Kirsten Bach har sat i gang i tidens løb.

"Da jeg stoppede som folkeskolelærer, var det naturligt, at min hobby med at drive aftenskole tog over. Aftenskolen og dermed Folkeoplysningen har altid fyldt meget. Når jeg hører om noget nyt eller møder nye mennesker, der kan et eller andet, tænker jeg altid på, om det er noget, vi kan bruge som et kursus i LOF", fortæller Kirsten Bach.

LOF Midtjylland holder en reception, hvor fusionen mellem de to LOF- afdelinger fejres, og der siges både ”Goddag og farvel” på en gang til Kirsten Bach. Receptionen holdes i Havestuen på Kulturhuset i Langå, torsdag den 24. juni 2021 klokken 16-18.


Efter en tid med covid-19 nedlukning glæder vi os til igen at slå dørene op til yogalokalet, zumbaholdet, mavedansen og musikundervisningen samt de mange spændende foredrag, som er under planlægning.

Lone Husted Kristensen, skoleleder LOF Midtjylland.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Et glædeligt farvel til mundbindet: - Det er dejligt, vi nu kan tage det af

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce