Annonce
Erhverv

Lokal autoophugger er nomineret til awardshow

Søren og Marianne Damsgaard glæder sig over, at deres virksomhed er nomineret til awardshowet. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det vækker glæde og stolthed i Hammershøj Autoophug, at virksomheden er nomineret til titlen "årets autogenbruger", når bilbranchen holder awardshow i Cirkusbygningen.
Annonce

Hammershøj: Hvis smilet er lidt større, end det plejer at være, hos chefer og ansatte på Hammershøj Autoophug, hænger det måske sammen med, at virksomheden er nomineret, når bilbranchen holder awardshow i Cirkusbygningen i København den 19. november.

Hammershøj Autoophug er blandt i alt fem nominerede i kategorien "årets autogenbruger", og det er første gang, at virksomheden, der er kendt som et moderne autoophug, er med på listen.

- Det er vi vældig overraskede over. Vi ved slet ikke noget om, hvem der har indstillet os, men det var rigtigt dejligt at få meldingen. Det er jo lige så meget medarbejderne, det handler om. Vi er jo mange om det. Vi ligger også højt hos Trust Pilot, så vi ved godt, at mange synes, at de får en god service herude, men det er da altid skønt med et ekstra skulderklap, siger Marianne Damsgaard, der driver forretningen sammen med sin mand, Søren.

Annonce

100 års jubilæum på vej

Der er i den grad tale om et familieforetagende, idet Hammershøj Autoophug i 2021 kan fejre 100 års jubilæum. Autoophugger-virksomheden blev startet tilbage i 1921 - i bilernes barndom - af Søren Damsgaards oldefar, Johannes Pedersen. Der er langt fra tale om det, man før i tiden tænkte på, når man sagde autoophug. Reservedelene fra hver eneste bil registreres og pilles ud, og alle farlige væsker og miljøskadeligt affald i øvrigt bliver der taget hånd om.

Søren og Marianne Damsgaard har tænkt sig at tage med i Cirkusbygningen, når awardshowet skal holdes. Det sker på en tirsdag, så det bliver desværre ikke muligt at gøre det til en firmaudflugt for alle medarbejdere. Hvem der vinder i de forskellige kategorier, afgøres af en jury med folk fra autobranchen, men også stemmer, man afgiver på nettet spiller ind. Internet-afstemningen vægter 25 procent i den endelige afgørelse.

- Vi glæder os da. Det bliver sjovt og en oplevelse, uanset hvordan det går. Men folk må da rigtig gerne gå ind og stemme på os, siger Marianne Damsgaard.

Stemmerne afgiver man på hjemmesiden www.autoawards.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce