Annonce
Viborg

Lokal børne- og ungdomsformand - stor opgave i vente

Per Møller Jensen forudser, at der venter mange mennesker et hårdt stykke arbejde de kommende dage. Arkivfoto: Morten Dueholm
Formanden for børne- og ungdomsudvalget synes, at regeringens plan for en genåbning af Danmark er fornuftig, men han maner til tålmodighed

Viborg: Der venter embedsfolk, pædagoger og lærere en stor opgave de kommende dage, for den 15. april skal børn atter tilbage til vuggestuen, børnehaven og skolen – hvis man altså ikke går i sjette klasse eller højere.

Det forudser formanden for børne- og ungdomsudvalget i Viborg Kommune, socialdemokraten Per Møller Jensen.

Han er enig med sin partifælle statsminister Mette Frederiksen i, at en genåbning af landet bedst sker ved at begynde med de yngste.

- Det er jo de anbefalinger, regeringen har fået fra myndighederne, så jeg tror, at det er den rigtige vej at gå, siger han og føjer til:

- Det er dog vigtigt at understrege vigtigheden af, at vi alle stadig retter os efter de anvisningerne om at holde afstand, vaske hænder og så videre.

Per Møller Jensen siger videre, at han håber at borgerne i Viborg Kommune vil være tålmodige, for det kan godt være at alt ikke kan være på plads den 15. april.

- Jeg kan ikke udelukke, at eksempelvis nogle skoler eller institutioner ikke vil være helt på plads, mens andre vil være det. Der venter et stort arbejde, men det går vi straks i gang med, siger Per Møller Jensen.

Han peger på, at arbejdet blandt andet handler om at sikre en ordentlige hygiejne og rengøring. Det vil nok være mest vigtigt vuggestuer og børnehaver, mener formanden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce