Annonce
Viborg

Lokal frisør klippede udsatte gratis: Alle har ret til flot julehår

Mammoth Hamad fra Elite Salon svingede saksen til en gratis klipning - og det benyttede mange sig af. Foto: Morten Pedersen
En del af byens udsatte fik gratis og nyt julehår hos Mammoth Hamad i Elite Salon forleden.
Annonce

Viborg: Elite Salon i St. Sct. Mikkelsgade har netop haft en ekstra travl dag, da salonens ejer, den 30-årige Mammoth Hamad, klippede gratis på en del af byens udsatte. Klipningerne var frisørens bidrag til julehjælp, og der var rift om pladserne i frisørstolen hele dagen.

- Jeg startede klokken syv og klippede hår til klokken 18. Der kom rigtig mange, og i alt blev omkring 50 personer klippet gratis i løbet af dagen. Allerede til formiddag havde jeg klippet 20 kunder, siger Mammoth Hamad.

Kunderne havde hørt om muligheden for en gratis juleklipning i salonen via Kirkens Korshærs Varmestue, Viborg Krisecenter, Mødrehjælpen Viborg og Fristedet. Her havde Mammoth Hamad henvendt sig på forhånd for at give stederne mulighed for at orientere deres brugere om den gratis klippedag.

- Jeg gør det for at gøre en forskel og gøre nogle mennesker glade, for det gør også mig glad. Jeg kan godt lide at hjælpe andre, og da jeg er frisør, så er det en klipning, jeg kan tilbyde. Havde jeg været bilforhandler, havde de alle sammen fået en Audi, lød det fra frisøren, der på sin vanlige vis jokede og sludrede med kunderne, der også straks jokede retur.

Stemningen var således i top i salonen, og der blev snakket om løst og fast. Da avisen var på besøg, var der ingen af kunderne, der denne dag ønskede at stå frem med navn i avisen, men de ville gerne fortælle, hvor glade de var for Mammoth Hamads tiltag.

- Det er simpelthen fantastisk. Jeg hørte om tilbuddet på Fristedet, og hvem vil ikke gerne have flot julehår? Samtidig med, at mit hår er flottere, så giver det også en enorm følelse af velvære, at jeg kan rejse mig og gå ud fra salonen med nyt hår - klar til jul, sagde en kvinde, mens lokkerne faldt på gulvet.

En mandlig kunde bakkede ordene op.

- Han skal have ros for det initiativ her. Det kan du roligt skrive. Vi er mange, der er rigtig glade for denne mulighed, lød det fra manden på vej ud af salonen.

Selv fik frisøren ikke mange pauser. Imellem de gratis kunder klippede han hår på de øvrige kunder, der dukkede op, for der er ikke nødvendigvis tidsbestilling i salonen. Desuden sørgede han for både kaffe, te, chokolade og guldkarameller til alle kunderne.

- Jeg fik nogle ømme skuldre om aftenen, og jeg sov godt om natten, men sikke en dejlig dag! Jeg har snakket med så mange glade og begejstrede mennesker, at det var alt arbejdet værd, sagde Mammoth Hamad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nu er Banebyparken sat på skinner

Viborg

Det er en opgave, vi må løse

Sport

Viborg FF tager gerne favoritværdigheden - men Skive er altså et bøvlet hold at møde

Annonce