Annonce
Bjerringbro

Lokal håndboldklub skifter navn

Nikolaj Øris Nielsens spillertrøje får en helt andet logo på, når de spilles kamp på mandag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Når Bjerringbro-Silkeborg løber på banen til årets første hjemmekamp mod Sønderjyske på mandag, så bliver det med nyt logo på trøjen.

Bjerringbro: Det er ikke mange i det midtjyske, der ikke ved, hvad BSV står for - et brand indefor håndboldverden der har stor betydning. Det er dog slut nu med at bruge den forkortelse om Bjerringbro- Silkeborgklubben, de før også inkluderede Voel, for når spillerne løber på banen næste mandag, vil det være med nyt logo og nyt navn.

Egentlig skulle nyheden have været gemt til senere på ugen, men Bjerringbro-Silkeborgs nye logo er allerede officielt tilgængeligt på hjemmesiden tophaandbold.dk, som Divisionsforeningen står bag, under ligapremieren mandag aften mod Skanderborg råbte fansene på BSH fremfor BSV.

- Sommerens adskillelse mellem Silkeborg-Voel og Bjerringbro FH var en naturlig anledning til at få kigget på vores logo – herunder et logo, der kunne passe til spillerdragten, siger direktør Jesper Schou, og fortsætter:

- Vores mission har fra starten i 2005 været branding af byerne Bjerringbro og Silkeborg, og sådan er det stadig. Så det vil være naturligt, at bynavnene stadig indgår, ligesom ørnen er bibeholdt i det nye logo.

Fremadrettet er forkortelsen for håndboldklubben BSH - og ikke BSV.

Overstået kapitel

Navneændringen markerer også, at Voel endegyldigt er et overstået kapitel i Bjerringbro-Silkeborg.

Sidste år blev moderklubberne bag ligaholdet, Bjerringbro FH og Silkeborg-Voel KFUM, enige om at gå fra hinanden efter 13 års ægteskab. På generalforsamlingen i november blev der fra flere sider opfordret til, at man frem over skulle holde fast i forkortelsen BSV, men det har man altså alligevel ikke ønsket.

- Vi har været rigtig glade for "BSV", og det er blevet et godt brand. Da det er blevet besluttet, at selskabsnavnet ændres fra ”Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold” til ”Bjerringbro-Silkeborg Håndbold”, så ændres forkortelsen fra BSV til BSH. Det skal vi jo nok lige vænne os til, og det er også mere et tilvalg af BSH end et fravalg af BSV. BSV vil altid være en vigtig del af vores historie, men fremadrettet vurderer jeg det som værende den rigtige løsning, siger Jesper Schou.

Logoet vil være trykt på spillernes brystkasse til sæsonens første hjemmekamp i JYSK arena, når Bjerringbro-Silkeborg tager imod SønderjyskE på mandag kl. 19.00.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce