Annonce
Viborg

Lokal hæder: Gastro Kantiner nomineret til fornem pris

 Jakob Brønd startede Gastro Catering - og dermed også Gastro Kantiner - for ganske få år siden. Nu er han nomineret til Kantineprisen 2021. Arkivfoto: Morten Dueholm
Jakob Brønd og Gastro Kantiner er en af tre nominerede til Kantineprisen 2021, der uddeles af Landbrug & Fødevarer.

Viborg: Jakob Brønd og Viborg-firmaet Gastro Kantiner er blevet nomineret til Kantineprisen 2021, der - sammen med fire andre fødevarepriser - uddeles hvert år af Landbrug & Fødevarer.

Kantineprisen har stor bevågenhed i branchen, og det er da også en meget stolt indehaver af Gastro Kantiner, der inden alt for længe vil få uanmeldt besøg af juryen, som til september skal finde vinderen blandt de tre nominerede.

- Vi er klart den mindste og den yngste spiller i det her game, så bare det at være nomineret er jeg enormt stolt af. Det er - uden at jeg skal lyde for pralende - noget af en præstation at være en af de nominerede, siger Jakob Brønd.

Annonce


Det skal være en løftestang til for alvor at komme ud i verden, og rammer vi momentum i den her forbindelse, så kan vi blive en betydelig spiller på det nationale marked.

Jakob Brønd, indehaver af Gastro Kantiner


Han har været på Axelborg hos Landbrug & Fødevarer for at fortælle om tankerne bag Gastro Kantiner, og hvad man står for inden for blandt andet økologi og bæredygtighed, og han ser også med sindsro frem til at få uanmeldt besøg.

- Det, vi siger, er også det, vi gør, og det gør vi hver dag, så vi har ikke noget at være nervøse for. Og, der er da heller ingen tvivl om, at mine ansatte er lige så opsatte som mig på at vise, at vi har gjort os fortjent til den her nominering. Den slags tænder altså en ekstra ild i enhver, der går op i god mad, siger Jakob Brønd.

 Jakob Brønd har store nationale drømme på sit madkoncepts vegne. Arkivfoto: Morten Dueholm

Store drømme

Han håber selvfølgelig på, at Gastro Kantiner også løber med den endelige pris 28. september, hvor priserne uddeles på Hindsgavl Slot ved Middelfart, men under alle omstændigheder skal den øgede opmærksomhed på Gastro Kantiner bruges konstruktivt.

- Det skal være en løftestang til for alvor at komme ud i verden, og rammer vi momentum i den her forbindelse, så kan vi blive en betydelig spiller på det nationale marked, siger Jakob Brønd.

Ifølge ham har man her under corona-krisen været rigtig god til at få støbt fundamentet til noget rigtig godt og større, og det skal udnyttes nu.

- Nu er vi kommet gennem det første nåleøje ved at være en lille agil spiller i et meget konkurrencepræget marked. Nu vil vi gerne være en noget større spiller, siger Jakob Brønd.

De to øvrige nominerede til Kantineprisen 2021 er køkkenchef Bjørn Patik, Kokkenes Køkken - Top Danmark Ejendomme, København Ø og køkkenchef Mathias Holt, Social Cantina Nbro, Nørrebro i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce