Annonce
Navne

Lokal handelsstandsforening hyrer projektleder og sender ekstra aviser på gaden

Projektleder Jan Sørensen sammen med direktør i Vi er Viborg, Helle Sørensen. PR Foto
Den tidligere salgschef hos Mediehuset Viborg, Jan Sørensen, er ansat ind som projektleder til "Vi er Viborgs" satsning med seks ekstra aviser, der skal sætte fokus på handelslivet og oplevelser i midtbyen.

OBS: Vi skrev i første omgang, at de seks aviser, som Vi er Viborg laver hen over 2021 blandt andet var finansieret af ekstraordinære støttekroner fra kommunen. Det er ikke korrekt.

De seks aviser og ansættelsen af Jan Sørensen har Vi er Viborg selv finansieret gennem annonceindtægter. Vi beklager fejlen.

Viborg: For at sætte ekstra fokus på detailhandlen og bymidten i Viborg, har Vi er Viborg stablet et avisprojekt på benene, der skal hjælpe med promovere bymidten. De seks aviser sendes på gaden i samarbejde med Mediehuset Viborg. Den første udgave kommer på gaden 27. april.

Til at lede projektet har Vi er Viborg hyret den tidligere salgschef i mediehuset, Jan Sørensen, ind som projektleder.

- Vi har store ambitioner, og det nye skib, vi sætter i søen, kræver indsigt i branchen, et godt netværk og en stor indsats. Vi er derfor rigtig stolte af at kunne udvide vores team med Jan Sørensen som projektleder, siger direktør i Vi er Viborg Helle Sørensen.

Hun peger blandt andet på Jan Sørensens erfaring med at arbejde med store netværk. Han har stor erfaring i at arbejde med netværk.

- Jan Sørensen er en stor kapacitet at få med på holdet. Ud over projektledelsen på vores avisudgivelser vil Jan deltage i arbejdet med at udvide medlemskredsen og styrke samarbejdet mellem Vi er Viborg og det øvrige erhvervsliv i kommunen, som vi oplever stor interesse fra, siger Helle Sørensen.

Jan Sørensen er i dag selvstændig konsulent i sit eget firma Ulbjerg – Salg & Rådgivning, samt direktør i Properti, der arbejder med formidling af erhvervsejendomme.

- Jeg glæder mig meget til at benytte mit store netværk i byen til at bidrage positivt til udviklingen af foreningen Vi er Viborg til gavn for medlemmerne og Viborg by, som mit hjerte banker for, fortæller Jan Sørensen og fortsætter:

- Vi er i fuld gang med planlægningen i teamet, der skal stå for alt lige fra salg og layout til journalistisk indhold. Det bliver en spændende udfordring, og det er dejligt at arbejde i en lille passioneret organisation, der er meget handlingsorienteret. Jeg kan allerede nu garantere, at vi sender en fin avis på gaden i slutningen af april.


Jeg glæder mig meget til at benytte mit store netværk i byen til at bidrage positivt til udviklingen af foreningen Vi er Viborg til gavn for medlemmerne og Viborg by, som mit hjerte banker for.

Jan Sørensen, projekleder for Vi er Viborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce