Annonce
Sport

Lokal kører klar til sæsondebut i bæredygtig løbsserie

Weekendens afdeling er også en generalprøve før det store 24-timers løb senere på året. Privatfoto
Henrik Bollerslev skal igen i år køre i en tysk langdistanceserie. Og det sker i en bil, hvor der er fokus på miljøet. Samtidig kører han som tidligere penge ind til velgørende formål.

Motorsport: Efter at have skippet de første par løb i Nürburgring Langstrecken Serie er Henrik Bollerslev nu igen klar til at køre ræs i den tyske løbsserie.

I denne weekend får han sæsondebut i løbsseriens tredje runde.

Det bliver igen med tyske Four Motors i klassen AT, som står for Alternative Treibstoffe, eller på dansk, alternative brændstoffer.

Annonce

Teamet, som Henrik Bollerslev igen år repræsenterer, er Four Motors. De kører med Porscher, som har det til fælles, at de kører på en alternativ benzin med 20 procent bioethanol, ligesom bilerne også benytter genraffinerede motorolier samt karosseridele, der ikke er lavet af kulfiber, men derimod af hamp.


Konceptet i bæredygtig racing fletter godt ind i det, vi ellers står for hos Lindholm Biler & Leasing

Henrik Bollerslev, motorkører


Det giver betydelige miljøgevinster i forhold til konventionelle racerbiler - og det passer godt ind i det, som Lindholm Biler & Leasing ellers står for, forklarer Henrik Bollerslev.

- Konceptet i bæredygtig racing fletter godt ind i det, vi ellers står for hos Lindholm Biler & Leasing. Vi har Lindholm Skov, som vi satte sidste år, og som klimakompenserer vores virksomhed i samarbejde med Viborg Kommune og organisationen Plant et træ, forklarer han.

Henrik Bollerslev mener, at bæredygtig racing flugter med det, som Lindholm Biler & Leasing også ellers står for. Privatfoto

Indsatsen fra Team Lindholm Leasing støtter desuden et godt formål. I de forgangne tre sæsoner har Henrik Bollerslev med sin indsats i den tyske serie kørt penge ind til Kids Aid, og det fortsætter han med i år.

- I år går min indsamling til Danske Hospitalsklovne. De gør en fantastisk indsats for indlagte børn, som har brug for et lyspunkt i en svær hverdag. Det er noget, jeg rigtig gerne vil bakke op om, forklarer han om årets satsning på den tyske bane.

I år kommer han ikke til at køre alle løb, men blot udvalgte løb. Og weekendens sæsondebut er derfor faktisk også en generalprøve før det store mål, som er det gigantiske 24-timersløb ADAC Nürburgring 24H.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce