Annonce
Sport

Lokal kaffegigant forlænger hovedsponsorat hos Viborg HK

Jørgen Hansen (t.v.) direktør i Viborg HK er glad for at have forlænget aftalen med Peter Larsen Kaffe, hvor direktør Claus Bertelsen (t.h.) ser Line Haugsted og kompagni som en vigtig markedsføring af byen.
Peter Larsen Kaffe fortsætter som hovedsponsor hos Viborg HK. Fremover vil den lokale kaffegigants logo sidde på maven af VHK-damernes trøjer.

Viborg: Peter Larsen Kaffe og Viborg HK har efterhånden samarbejdet længe - og nu kan parterne offentliggøre, at Peter Larsen Kaffe i den kommende sæson også er hovedsponsor i Viborg HK.

- Der hersker ingen tvivl om, at Peter Larsen Kaffe er en vigtig samarbejdspartner for Viborg HK, og vi er utroligt glade for, at samarbejdet fortsætter. Vi har arbejdet sammen med Peter Larsen Kaffe i mange år, og oplever dem som en engageret, handlekraftig og interesseret samarbejdspartner, der vil tophåndbold i Viborg, fortæller direktør i klubben, Jørgen Hansen.

I sidste sæson var kaffegigantens logo på ryggen af ligaholdets trøjer - i denne sæson bliver logoet flyttet til maven.

- Vi fortsætter naturligvis som hovedsponsor i Viborg HK. Som jeg plejer at sige, så kan vi ikke få aviserne til at skrive om Domkirken uge efter uge, så sporten er en vigtig del af Viborg. Det er samlingspunktet for kommunen og derfor også vigtigt for byen, at vi har et håndboldhold på højeste niveau. Samtidig er der en fantastisk samhørighed med jeres grønne trøjer og vores fokus på bæredygtighed og økologi. Man skal kunne spejle sig i det man støtter op om, og de værdier, som Viborg HK står for, står godt til vores værdier. Så vi er selvfølgelig stolte af at være en del af Viborg HK, fortæller Claus Bertelsen, direktør i Peter Larsen Kaffe.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce