Annonce
Bjerringbro

Lokal løbeklub er igang igen

Bjerringbro Atletik & Motion har genoptaget træningen - med corona-restrikitioner. Foto: Bjerringbro Atletik & Motion
Bjerringbro Atletik & Motion er igen igang med løbetræningen efter corona-pausen - dog med restriktioner.
Annonce

Bjerringbro: Løbeklubben Bjerringbro Atletik & Motion er i den forløbne uge gået igang med løbetræningen igen efter corona-pausen - dog med specielle corona-tiltag og restriktioner.

Første træning var onsdag klokken 18, og der var afgang fra Hestemarkedspladsen og ikke som vanligt fra indgangen til Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, der er lukket på grund af corona-situationen. På pladsen kunne løberne samles i felter under de tempogrupper, man normalt løber med. Grupperne på højst 10 løbere blev sendt afsted med mellemrum for at holde afstanden mellem grupperne, og formand Jan Møller Nielsen mindede efter at have budt alle velkommen tilbage til løbefællesskabet alle om holde afstanden også indbyrdes i grupperne.

Træningen hos Bjerringbro Atletik & Motion kommer frem til den 8. juni til at foregå på samme måde som ved opstarten: Pladsen vil være opmærket i felter, og felterne vil være markeret med tempo-skilte. På hjemmesiden for Bjerringbro Atletik & Motion fremgår det desuden, at man ved ankomst skal gå direkte til det felt, der svarer til den tempogruppe man skal løbe i.

"Vi må ikke samles flere end 10 personer i hvert felt. Du starter og slutter i samme felt. Vi må ikke samles mere end 10 personer før, under og efter løbetræningen. Du skal holde en afstand på minimum en meter til andre personer. Host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde. Du skal blive hjemme, hvis du har symptomer som for eksempel feber, hoste, muskelømhed - og gå straks hjem selv ved milde symptomer", hedder det blandt andet på hjemmesiden.

Træningen hos Bjerringbro Atletik & Motion foregår som vanligt mandag klokken 17.30, onsdag klokken 18.00 og lørdag klokken 9.00. Mandag 1. juni - 2. pinsedag starter træningen dog klokken 9.

/habje

Formand Jan Møller Nielsen bød løberne velkommen tilbage efter corona-nedlukningen. Foto: Bjerringbro Atletik & Motion
Løberne kan samles i tempogrupper på højst 10, og sendes afsted med afstand. Foto: Bjerringbro Atletik & Motion
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce