Annonce
Viborg

Lokal løvinde investerer i sexlegetøj

Mia Wagner har investeret i L'Amourbox, der er en abonnementsordning med sexlegetøj. Foto: Morten Pedersen

Freeway-direktør Mia Wagner var frisk på en af de mere farverige investeringer i Løvens hule.

Viborg: Det er ikke længe siden, Freeway-direktør Mia Wagner fik sin debut i tv-programmet "Løvens hule", hvor hun sammen med andre erhvervsfolk vurderer håbefulde iværksætteres ideer - og eventuelt investerer i dem.

Mia Wagner har allerede kastet penge i flere projekter, som man selvfølgelig endnu ikke kan vurdere, om var gode investeringer.

Under alle omstændigheder har Mia Wagner med sin medvirken i programmet gjort en god pr-investering i sin egen virksomhed, og hun er heller ikke bleg for at investere i den lidt mere kuriøse afdeling.

Således investerede Mia Wagner sammen med en af sine medløver, Jan Dal Lehrmann, 1,2 millioner kroner i konceptet L'Amourbox - en abonnementsordning fro sexlegetøj.

L'Amourbox er udviklet af iværksætteren Kristoffer Hjerrild, der gerne ville have konsolideret sit økonomiske fundament og have gode sparringspartnere med ombord for at udvikle idéen yderligere. Det fik han med Mia Wagner og Jan Dal Lehrmann, der med deres investering fik 25 procent af virksomheden.

Som abonnent på L'Amourbox får man hver anden måned en pakke med erotiske legetøj. L'Amourbox kører allerede i Danmark, Sverige og Norge, og planen er at udvide med endnu et land i løbet af 2019, hvor omsætningsmålet er 10 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Løbestart: Så er Avis-maraton i gang

Viborg

Idolplakater kan være værdifulde

Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg FF

Masser af arbejde til sportschefen: Prøvespillere vender hjem til Viborg uden kontrakt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];