Annonce
Viborg

Lokal motorkører går efter at fortsætte tysk succes-togt

Henrik Bollerslev skal i weekenden deltage i en meget anderledes udgave af langdistanceløbet på Nürburgring. Privatfoto
Henrik Bollerslev skal i weekenden forsøge at bygge videre på en rigtig god sæsonstart.
Annonce

Motorsport: Henrik Bollerslev og det tyske team WS Racing har fået en fremragende start på Nürburgring Langstrecken Serie.

Tre sejre i tre løb kan ikke gøres meget bedre, og derfor er selvtilliden i orden inden det fjerde løb i serien.

Det bliver dog lidt anderledes denne gang, da der kun er to kørere med, hvilket betyder, at Henrik Bollerslev skal tilbringe mere tid bag rattet.


Jeg glæder mig som altid, men det bliver ikke det samme uden fans

Henrik Bollerslev


- Det bliver anderledes denne gang, for det hviler mere på mig og min kørsel. Vi er kun to på bilen, så jeg håber, at der sker lidt med den vejrudsigt, de indtil videre har lovet. Sommervejr er fint, men de der 28-30 graders varme kunne jeg godt klare mig med lidt mindre af, siger Henrik Bollerslev.

Motorløbene køres stadig i skyggen af coronaen, og udsigterne for sæsonens højdepunkt,  24-timersløbet på Nürburgring, er anderledes.

Det er normalt et løb, som tiltrækker 200.000 tilskuere, da det regnes som Tysklands svar på Le Mans.

- Det bliver mit tredje 24-timersløb på Nürburgring. Jeg glæder mig som altid, men det bliver ikke det samme uden fans. Tilskuerne er en kæmpe del af det hele dernede, og det bliver altså ikke det samme uden dem. Det er heller ikke det samme at køre Nürburgring Langstrecken Serie uden tilskuere på lægterne, for normalt er de der altså altid. Men vi må få det bedste ud af det, siger Henrik Bollerslev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce