Annonce
Rundt om Viborg

Lokal politiker drøfter skolestruktur i Mønsted

Claus Clausen (V) er klar til debat om skolestruktur, når der er politisk café i Mønsted onsdag fra klokken 17. Arkivfoto: Morten Dueholm
Claus Clausen (V) er klar til dialog, når der er politisk café om skolestruktur i Mønsted onsdag eftermiddag.

Mønsted: Næstformanden for byrådets børne- og ungdomsudvalg, Claus Clausen (V) fra Vroue, er klar til at drøfte skolestruktur, når der onsdag fra klokken 17.00 til 18.00 er politisk café i Østfjendshallen i Mønsted.

"Kom og mød politikeren ansigt til ansigt og få en diskussion omkring Mønsted Skoledistrikt i fremtiden", hedder i indbydelsen, der er slået op på Facebook. Der lægges an til at snakke skoler, skolebus, cykelsti og fritids- og idrætstilbud, men mon ikke hovedemnet bliver det udspil, som netop Claus Clausen på Venstres vegne lancerede for nylig.

Her meddelte han, at Venstre vil gå ind til budgetforhandlingerne til oktober med forslag om at lukke Sparkær Skole og overbygningen på Mønsted Skole og bygge en helt ny stor skole i Stoholm. Baggrunden er, at der om otte år vil være 900 færre folkeskoleelever i kommunens skoler end i dag, at Sparkær Skole med sine knap 80 elever er kommunens mindste, og at længe har været ønske om at bygge ny skole i Stoholm, fremfor at bruge de 30 millioner kroner, der er sat af, til at renovere den eksisterende skole.

Det er Venstres vælgerforening i Østfjends, der står bag den politiske café. Og alle er velkomne til at deltage, understreger Jakob Repsholt, der er formand for vælgerforeningen.

- Tanken er at tage en oplagt dialog om skolestrukturen, hvor Claus kan redegøre for, hvorfor byrådet tænker som de gør, og hvor borgerne får mulighed for en direkte dialog med byrådet, siger Jakob Repsholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Lokal turistforeningsformand er ikke imponeret over Visit Aarhus, som skal 'sælge' Viborg til turister

Annonce