Annonce
Viborg

Lokal politiker om oprydning på Vesterbro Torv: Vi kan kun appellere til Bach Gruppen

Det er ikke muligt at forlange, at nedrivningsarbejdet på Vesterbro Torv skal færdiggøres på et bestemt tidspunkt. Foto: Morten Pedersen

Det er ikke muligt at kræve nedrivningen af Vesterbro Torv færdig inden for en bestemt tidsramme.

Annonce

Viborg: SF's Kai O. Andersen tog - som han sagde i folkebladet onsdag - sagen om nedrivningen af Vesterbro Torv op på økonomi- og erhvervsudvalgets møde i går.

Baggrunden er, at det er kommet frem, at en del af affaldet fra nedrivningen er blevet nedbrudt og brændt ulovligt på en adresse i Ørum, og at Kai O. Andersen synes, at det tager for lang tid at få gjort nedrivningen færdig.

- Det blev desværre slået fast på mødet, at vi ikke har mulighed for at forlange nedrivningsarbejdet gjort færdig inden for en bestemt tidsramme, så på det område kan vi kun appellere til Bach Gruppen om at få det gjort, siger Kai O. Andersen.

Med hensyn til bortskaffelsen af affaldet fra nedrivningen og sikkerheden omkring nedrivningsarbejdet forventer Kai O. Andersen, at der vil blive holdt nøje øje med, at alle regler overholdes.

- Det er mit klare indtryk, at forvaltningen nu har øget fokus på begge de sider, og på de områder er der jo også meget klare regler for, hvordan tingene skal foregå. Det forventer jeg da, at der vil blive taget hånd om, siger Kai O. Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce