Annonce
Viborg HK

Lokale divisionsherrer får ligamodstand i pokalen - VHK skal møde 2. divisionshold

Der er blevet trukket lod til næste runde af pokalturneringen. Og der venter de lokale hold vidt forskellige oplevelser. Arkivfoto
Der venter divisionsherrerne fra Aalestrup IF og Søndermarkens IK møder med hold fra ligaen i femte runde i pokalturneringen. Viborg HK's kvinder skal møde 2. divisionshold.

Viborgegnen: Mandag er der blevet trukket lod til femte runde i pokalturneringen - og der er masser af lokale hold med hos både herrer og damer.

På herresiden venter der 3. divisionsherrerne fra Aalestrup og Søndermarkens IK (SIK) nogle gevaldige oplevelser - og formentlig nogle gevaldige øretæver.

Aalestrup får fornøjelsen af at møde ligaholdet Mors/Thy på hjemmebane, mens SIK får besøg af ligaholdet Sønderjyske.

Noget mere lovende ser det ud for Stoholm/Viborg, som skal på besøg i Aalborg, hvor 3. divisionsholdet Aalborg HK venter.

På damesiden venter der en overkommelig opgave på Viborg HK's kvinder, der skal møde Aars fra 2. division på udebane. Også Bjerringbro FH fra 1. division har en god chance for at gå videre via en udekamp mod Hasle KFUM fra 3. division.

SIK's hårdt prøvede kvinder, som kæmper i bunden af 2. division, får svært ved at komme videre. Holdet får hjemme i Liseborghallen besøg af Sæby fra 1. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Rundt om Viborg

Afviser igen Apple-indblanding: Mail puster til konspirationsteori om Tjele-vindmøllerne

Viborg FF For abonnenter

Flere mandetimer til fysisk træning skal hjælpe unge spillere med vanskeligt spring

Rundt om Viborg

Konservative vil ikke lade sig presse: Siger nej til vindmøllepark

Annonce