Annonce
Viborg

Lokale foreninger har ekstra fokus på frivillighed

18 forskellige foreninger var lørdag repræsenteret til Viborg Idrætsråd og DIF's temadag om frivillighed. Foto: Viborg Idrætsråd
Viborg Idrætsråd har sammen med DIF sat gang i et tema om frivillighed, som blev skudt i gang med en temadag lørdag. Her deltog 18 forskellige foreninger, der nu målbevidste vil arbejde med de nye strategier.
Annonce

Viborg: 18 forskellige foreninger var repræsenteret med i alt 56 deltagere til Viborg Idrætsråds temadag i lørdags på Søndermølle. Fokus denne temadag var frivillighed - både rekrutteringen og fastholdelsen af frivillige.

Temadagen var lavet i samarbejde mellem Viborg Idrætsråd og Danmarks Idrætsforbund, og ambitionen for dagen var, at foreningerne ville gå derfra med en strategi og handlingsplan for fremtiden for deres arbejde med frivillighed. Det kan nemlig lette dagen gevaldigt for foreningerne, hvis frivillige kræfter kan hjælpe til.

Lørdagens underviser var projektleder fra DIF Kim Bremer, der guidede deltagerne gennem programmet med eksterne oplægsholdere, sparring med lokale foreninger, workshops og erfaringsdeling. De mange foreningers udsendte havde godt humør og stor energi med til dagen, hvor der blev diskuteret og arbejdet ihærdigt med de forskellige emner.

Nu er planen, at foreningerne skal fortsætte frivilligheds-arbejdet hjemme i egne rammer, indtil alle igen skal mødes til en afsluttende "foreningsaften" på Viborg Teater den 16. marts.

Her vil borgmester Ulrik Wilbek også deltage og holde oplæg om frivillighed. Foreningernes indsats, resultater og erfaringer vil her blive fejret og delt med hinanden, hvilket forhåbentlig kan give endnu mere viden om frivillighed i Viborg Kommune.

Indsatsen for foreningernes frivillige ender ud i en fejring den 16. marts i Viborg Teater. Foto: Viborg Idrætsråd
Foto: Viborg Idrætsråd
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Jyllands grønne vækstmotorvej

Annonce