Annonce
Rundt om Viborg

Lokale Lions-kvinder: Ikke et klubår som alle andre

Den nye bestyrelse i Lions Møldrup Vølverne er klar til at tage fat på klubarbejdet. Fra venstre er det Ragna Kolind, Dagny Gislum Poulsen, Frida Frøslev, Lisbeth Cassøe og Maria Larsen. Privatfoto. 
Annonce

Møldrup: Meget har været anderledes efter marts 2020 – også for Lions Møldrup Vølverne.

Corona-krisen gjorde blandt andet, at den årligt tilbagevendende Ladies Night måtte aflyses og at der desværre ikke kunne sendes et ungt menneske afsted med skibet Marilyn Anne. Heller ikke den skoleelev, der skulle have været med til sommeraktiviteten på Asmildkloster Landbrugsskole, kom afsted. Nu håber Vølverne så, at det kan lykkes i 2021.

Annonce

Donationer

Vølverne har doneret til mange forskellige formål i det forløbne klubår. Blandt andet er der givet donationer til en familie, der er hårdt trængt i hverdagen på grund af et sygt barn. Turen gik til Rønbjerg Feriecenter for familien.

I december blev der uddelt julehjælp til otte familier i den gamle Møldrup kommune, og Vølverne fik ligeledes et godt salg af juledekorationer, hvilket betyder, at der kan gives endnu mere til humanitære og sociale formål.

Vølverne håber i løbet af efteråret at finde på andre tiltag, som kan give "kroner i kassen" og opfordrer meget folk i lokalområdet til at støtte klubbens aktiviteter, når der igen bliver normale tider.

Annonce

Godt klubliv

Lions-fællesskabet handler også om, at medlemmerne har et godt klubliv med oplevelser – selvfølgelig for egne penge. Vølverne har i år blandt andet været på besøg på biogasanlægget i Klejtrup samt mejeriet i Gedsted, hvor der laves Thise-oste. Der blev givet fine rundvisninger, der gav god indsigt i driften.

Af andre oplevelser kan nævnes en elev fra Skals Skole, som fortalte om sin tur med Marilyn Anne i sommeren 2019 og også en fortælling om livet i Grønland er det blevet til.

Endvidere er en ny bestyrelse klar til at tage over efter den gamle.

Den nye bestyrelse består af præsident Ragna Kolind, vicepræsident Dagny Gislum Poulsen, afgående præsident Frida Frøslev, klubmester Lisbeth Cassøe og sekretær Maria Larsen.

Annonce
Annonce
Viborg

Badning frarådes i Viborg-søerne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Det er stadig Arne og Anettes tur

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce