Annonce
Viborg

Lokale OL-guldvindere hyldet på rådhuset

Ulrik Wilbek lykønskede tirsdag de to lokale OL-guldvindere fra det danske kokkelandshold. Foto: Annette Arp Andersen
To lokale OL-guldvindere fra det danske cateringlandshold blev tirsdag hyldet på rådhuset med kager og vinglas.
Annonce

Viborg: Tilbage i februar vandt det danske cateringslandshold OL-guld for kokkelandshold ved en turnering i Stuttgart i Tyskland.

På landsholdet var Viborg repræsenteret med to lokale ildsjæle - kok Lasse Gudiksen og manden bag hele strategien, der førte til sejren for de ti danske kokke, team-manageren Lars Brynjulf.

- Det er en kombination af en stærk team-indsats, planlægning og struktur, høj faglighed, ufattelig mange timers træning og selvfølgelig en portion held, der gør, at vi lykkes med det her projekt, sagde Lars Brynjulf til folkebladet tilbage i februar, da sejren var sikret.

Selvom det efterhånden er ved at fire måneder siden, de to lokale madkendere kom sejrende hjem fra Tyskland med resten af landsholdet, så har det på grund af corona-situationen ikke været muligt at hylde OL-guldvinderne lokalt.

Det blev det til gengæld tirsdag, hvor borgmester Ulrik Wilbek tog imod de to stolte medaljetagere på rådhuset.

Med sig havde de både medaljer og trofæ, som de stolte viste frem. Det er første gang, det danske kokkelandshold vinder OL-guld, og passende nok kunne de to lokale vindere dermed tale om OL-guldmedaljer med borgmesteren, der jo også selv har vundet sådan en med håndbolddamerne tilbage i 1996.

På rådhuset blev der serveret rådhuskager, og de to kokke fik hver foræret et indgraveret vinglas af Viborg Kommune.

Lars Brynjulf, der er team-manager for det danske cateringlandshold, arbejder til dagligt som kantineleder for isenkram-grossisten F&H. Lasse Gudiksen er også fra Viborg, men arbejder til dagligt for Skov A/S i Glyngøre på Salling.

Annonce
Annonce
Viborg

En hård nød at knække på Mellemvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Mindeord om Tove Nielsen

Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce