Annonce
Rundt om Viborg

Lokale skal dyste med i ny udgave af bagedysten

10 deltagere er klar til den nye udgave af Den store bagedyst. Rikke Baun fra Kjeldbjerg er nummer tre fra venstre i foreste række, og til højre for hende ses Victoria Sloth Askjær. Foto: DR
30-årige Rikke Baun fra Kjeldbjerg og 28-årige Victoria Sloth Askjær fra Løgstrup er blandt de 10 deltagere i den nye udgave af DR´s seersucces Den store bagedyst.

Løgstrup/Kjeldbjerg: 30-årige Rikke Baun fra Kjeldbjerg og 28-årige Victoria Sloth Askjær fra Løgstrup er blandt de 10 deltagere, når DR´s seersucces Den store bagedyst igen går på skærmen den 5. oktober.

28-årige pædagogikstuderende Victoria Sloth Askjær fra Løgstrup siger selv til Danmarks Radios hjemmeside, at hun har en "krøllet tankegang", og den bruger hun blandt andet, når hun bager.

- Jeg har altid bagt, lige som jeg er interesseret i madlavning. Interessen for bagning har så bare vokset sig større. Jeg er meget kreativ og lidt af en pynteprinsesse, og jeg går op i, at smagene fungerer, og at det tager sig smukt ud, siger Victoria Sloth Askjær.

Hun har haft en fantastisk oplevelse af at være med i programmet.

- Det har været en fed oplevelse. Det er jo ikke bare et bageprogram, men et selvudviklingsprogram, for man lærer virkelig sig selv at kende og presser sig selv. Der er jo ting, der fungerer derhjemme, som ikke altid fungerer i teltet. Vi har kun set det første program og ser derefter de kommende samtidigt med resten af Danmark. Og det glæder jeg mig rigtigt meget til, lige som jeg glæder mig til at kunne fortælle om det til venner og familie, siger Victoria Sloth Askjær.

Annonce
28-årige Victoria Sloth Askjær fra Løgstrup har haft en fantastisk oplevelse ud af at være med i programmet, fortæller hun. Foto: DR

Bagning siden 5. klasse

Rikke Baun fra Kjeldbjerg er som nævnt også med. Hun arbejder til dagligt som revisor hos Deloitte, men holder altså af at bage i sin fritid. Det har hun gjort, siden hun gik i 5. klasse, men over de seneste fem til seks år er det blevet mere seriøst, og til sidst meldte hun sig til at deltage i programmet, fortæller hun til Skive Folkeblad.

Her fremhæver hun, at hun glæder sig til selv at se programmet og følge de andre deltageres kreationer. Det er der nemlig ikke så meget tid til, når man skal koncentrere sig om sit eget bagværk.

Syv kvinder og tre mænd, der aldersmæssigt spreder sig fra 17 til 59 år, skal dyste i denne udgave af Den store bagedyst.

Til at vurdere, om glazen står blank og skinnende, om kagerne er gennembag,t og om pynten står skarpt, er der genvalg til dommerne, som er konditoren Katrine Foged Thomsen og bager og dessertkok Markus Grigo. Vært Timm Vladimir skal igen i år få det hele til at hænge sammen undervejs.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce