Annonce
Kultur

Lokalhistorisk arkiv åbner i nye lokaler: - Alle byens borgere er hjerteligt velkomne

Arkivleder Dan Ersted Møller glæder sig til at åbne dørene ind til det nyrenoverede arkiv på anden sal i Sct. Mogens Gade 5. Pressefoto
Om mindre end to uger er Viborg Lokalhistoriske Arkiv klar til at åbne dørene ind til deres nyrenoverede lokaler i Sct. Mogens Gade.
Annonce

Viborg: Med nyrenoveret læsesal, gode parkeringsforhold og en elevator i bygningen bliver det fremover en mere brugervenlig og hyggelig oplevelse at gæste Viborg Lokalhistoriske Arkiv i de nye lokaler på Sct. Mogens Gade 5, anden sal.

- Nu er byens historier sat på plads i vores nye magasiner og læsesal. Vi glæder os meget til at åbne dørene klokken 13 på vores nye adresse tirsdag den 26. november, siger arkivleder og museumsinspektør Dan Ersted Møller.

- På arkivet er alle byens borgere hjerteligt velkomne til at søge viden om byens farverige historie, føjer han til.

Selvom rammerne er nye, vil åbningstiderne på arkivet være de samme, som da det lå på Hjultorvet. Gæster kan derfor i vanlig stil bestille arkivmateriale og benytte læsesalen hver tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 13 til 16.

Viborg Lokalhistoriske Arkiv har et mindre nærmagasin i Sct. Mogens Gade og desuden et stort, moderne fjernmagasin på Tagtækkervej. Skal man have fat i arkivalier på fjernmagasinet, bliver man altså nødt til at bestille det hjem.

Mere information herom på arkivets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce