Annonce
Rund om Viborg

Lokalråd inviterer til møde om udvikling

Rødding Lokalråd har været med til at lave en præsentationsfilm om Rødding i løbet af 2017. Billedet her er fra den velbesøgte premiere i Røddinghus. Arkivfoto: Kim Bloch

Rødding: Rødding Lokalråd inviterer byens borgere til et møde lørdag den 13. januar. Her skal man diskutere, hvordan lokalrådet skal arbejde videre med udviklingen af Rødding.

Lokalrådet skriver i invitationen, at det er kommet godt fra start, siden det lavede en ny struktur i foråret 2017. Rådet har blandt andet lavet en ny hjemmeside for Rødding og en film om byen, man har holdt fællesspisning og indsamlet forslag til nye tiltag via en ide-kasse.

Lokalrådet har fået rigtig mange gode ideer til kommende aktiviteter og projekter, og mødet den 13. januar skal sikre, at lokalrådet går i gang med de forslag, som, byens borgere mener, er de vigtigste. På mødet vil alle de foreslåede ideer blive præsenteret, og sammen vil man beslutte, hvilke af ideerne man skal forsøge at realisere i løbet af 2018. Det siger sig selv, at prioriteringen bliver bedre, jo flere borgere, der deltager i mødet, så derfor håber lokalrådet på stor tilslutning.

Mødet finder sted i Arken fra klokken 10 til 12, og lokalrådet beder om, at man tilmelder sig på forhånd.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce