Annonce
Bjerringbro

Opdatering: Saloner er forsat åbne

Freddy Nielsen (tv) og Thomas Hauberg har tidligere drevet fire frisørsaloner. Nu har de saloner i Bjerringbro og Aarhus. Arkivfoto: Julie Goul Svendsen
Frisørsaloner i både Bjerringbro og Aarhus er fortsat åbne
Annonce

OPDATERING

Bjerringbro: I omtalen af konkursen i selskabet ID4U Administration Aps, så skal det her præciseres, at ID4U frisørsalonerne i Bjerringbro og Bruuns Galleri i Aarhus ikke ejes af hverken ID4U Bruuns Galleri ApS eller ID4U Salg og Support ApS. Salonerne ejes derimod af holdingselskabet TH & FN Holding Aps i Ulstrup.

Salonerne i Bjerringbro og Aarhus er ikke berørt af den omtalte konkurs, og begge salonerne er åbne, som de plejer.

Bjerringbro: Firmaet ID4U Administration ApS er gået konkurs. I følge en meddelelse fra Skifteretten i Viborg gik selskabet konkurs 18. maj efter en begæring modtaget samme dag.

Selskabet er blevet drevet fra Banegårdspladsen 17 i Bjerringbro, hvor to andre ID4U selskaber også har adresse. Det er ID4U Bruuns Galleri ApS og ID4U Salg og Support ApS.

Bag ID4U-selskaberne står Freddy Nielsen og Thomas Hauberg. Tidligere har de også drevet frisørsaloner i København og i Viborg, salonen i Sct. Mathias Centret i Viborg lukkede 31. juli sidste år.

Frisørsaloner over hele landet har været hårdt ramt af coronakrisen, idet salonerne blev pålagt at lukke i næsten to måneder.

Under coronakrisen fik ID4U Bruuns Galleri Aps 434.560 kroner i lønkompensation fra staten til dækning af løn til hjemsendte medarbejdere, og i 8850 Bjerringbro området var det det næststørste beløb efter Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, som fik 482.632 kroner. Det andet selskab ID4U Salg og Support Aps fik 129.121 kroner i lønkompensation.

Kurator for konkursboet er advokat Ole Thiel fra Leoni Advokater i Viborg. Han har endnu ikke kigget på sagen, og Thomas Hauberg ønsker ikke at udtale sig, ud over at to medarbejdere har mistet deres job i forbindelse med konkursen i ID4U Administration ApS.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce