Annonce
Bjerringbro

Lokalt gymnasium får ekstra penge til HF

Rektor Dorte Gade glæder sig over, at Region Midt har bevilliget 315.000 kroner til gymnasiets HF-linjer. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Bjerringbro Gymnasium får stor sum af Region Midt til at udvikle HF-linje.
Annonce

Bjerringbro: Bjerringbro Gymnasium samt rektor Dorte Gade kan med ekstra glæde og sindsro snart gå på juleferie. Endnu en af skolens juleønsker er nemlig gået i opfyldelse i og med, at regionsrådet i Region Midt netop har bevilliget 315.000 kroner fra den åbne udviklingspulje til gymnasiets HF-linje.

Projektet, som regionen har sagt ja til at støtte, hedder "Bæredygtig etablering af 2-årig HF på Bjerringbro Gymnasium" og pengene skal være med til at understøtte og sikre, at der også fremadrettet vil være en HF-linje på det lokale gymnasium.

Pengene er således dedikeret til 1. HF, som startede i august 2019, samt dem, der begynder i 2020.

- Vi vil med pengene skabe spændende aktiviteter for elever på tværs af uddannelse, klasser og årgange samt skabe en helskoletænkning, som allerede kendetegner Bjerringbro Gymnasium, fortæller Dorte Gade.

Hun pointerer også, hvor vigtigt det er, at netop Bjerringbro Gymnasium får disse penge tildelt.

- Bjerringbro Gymnasium er et lille unikt gymnasium med store muligheder. Både for den enkelte og for fællesskabet. Temadag om EU i foråret munder ud i, at syv klasser (seks stx og én hf) rejser til Bruxelles. Inden da arbejdes der med temauge Midia Week i helskoleregi. Pengene skal også bruges på kompetenceudvikling for lærerne, der vil sikre spændende, nærværende undervisning af høj kvalitet i et unikt fagligt og socialt fællesskab, siger hun og fortsætter:

- Projektet omkring HF er stort, og Bjerringbro Gymnasium investerer selv en betydelig ressource. Med regionens 315.000 kroner kan vi skabe en fin økonomi omkring udviklingen. Det er vi virkelig glade for, slutter Dorte Gade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

S slækker på udlændingepolitikken

Annonce