Annonce
Viborg

Lommetyv på spil ved ishuset: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed i sommerlandet

Arkivfoto: Katrine Damkjær/Ritzau Scanpix
Annonce

Viborg: Sommerferien er for alvor gået i gang, og det betyder for mange udflugter, aktiviteter og is i sommerlandet. Men det kan også betyde tætte køer foran indgange, madboder og lignende.

En 28-årig mand fra Randers var torsdag eftermiddag på besøg på Borgvold, hvor han skulle købe is ved kiosken. I køen stod en fremmed ung mand meget tæt på ham, og det endte også med, at den 28-årige fik et puf ved den tætte kontakt.

Det viste sig så, at den unge fyr under puffet fik snuppet den 28-åriges pung fra baglommen. I pungen lå der blandt andet kontanter, dankort og andre personlige kort.

Lommetyven beskrives som en mand mellem 20-25 år, 170-175 centimer høj, spinkel af bygning, arabisk af udseende med brun hud og sort hår, talte dansk, var usoigneret og bar en sort jakke.

Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer alle til at være ekstra opmærksomme og passe på deres ting i denne sommertid. Især hvis man befinder sig steder, hvor man har tæt kontakt med fremmede som eksempelvis i køer og ved spisesteder, hvor lommetyvene ellers har gode arbejdsvilkår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce