Annonce
Navne

Lone har overtaget sin gamle læreplads

Lone Fjeldsted Lorentsen i midten af sit team, som er Marlene Mikkelsen, Camilla Haagensen, Majbritt Gamisch og Else Sørensen. Foto: Morten Dueholm.
Overlund Blomster og Brugskunst har fået ny ejer - og det er et velkendt ansigt.

Viborg: Konceptet og ånden er den samme, og selvom ejeren er ny, så kender kunderne hende allerede. Per 1. juli overtog Lone Fjeldsted Lorentsen Overlund Blomster og Brugskunst på Randersvej, og dermed driver hun fremover sin gamle læreplads og arbejdsplads. Den nye ejer har nemlig været ansat i blomsterbutikken de seneste lidt mere end seks år.

- Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden. Det er en gammel drøm at være selvstændig og have min egen blomsterbutik. Denne kender jeg jo rigtig godt, så alt bliver ved det gamle, dog kommer der fremover lidt mere brugskunst på hylderne, siger Lone Fjeldsted Lorentsen.

Blandt andet vil kunderne snart kunne finde brugskunst fra Den Lille Keramiker i butikken. Det er Christine Thuesen fra Keramikdysten, der står bag keramikken.

Lone Fjeldsted er 54 år, født i Herning men bor i Viborg. Hun er udlært blomsterbinder og sidenhen blomsterdekoratør, og hun har stået i lære i den samme butik, som hun nu ejer.

- Det er en fordel, at jeg kender kunderne og omvendt, siger hun.

Baggrunden for ejerskifte er, at den tidligere ejer Henny Østergaard blev ramt af sygdom sidste år.

- Det er derfor en lidt trist baggrund at overtage butikken på, men jeg håber, at Henny er tryg ved, at det er mig, som hun kender, der tager over, siger Lone Fjeldsted Lorentsen.

Alle ansatte fortsætter under den nye ejer, som lørdag blev budt velkommen ved en reception. Her kunne kunderne samtidig sige farvel og tak til Henny Østergaard.

Annonce
Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden. Det er en gammel drøm at være selvstændig og have min egen blomsterbutik. Denne kender jeg jo rigtig godt, så alt bliver ved det gamle, dog kommer der fremover lidt mere brugskunst på hylderne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Navne

102-årig pedaltramper

Viborg

Slut med rødt lys uden grund

Viborg For abonnenter

Tidligere borgmester har været med til at tvangsfjerne tæt på 100 børn - og han forstår slet ikke regeringens ambitioner om at fjerne flere

Viborg HK

VM-spillere er vendt hjem med stort overskud - nu skal Viborg HK score hattrick

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];