Annonce
Sport

Luften gik af ballonen for Viborg FH U17 - tabte til Aalborg

Ole Bitsch var meget tilfreds med sine spilleres indstilling mod Aalborg Håndbold. Arkivfoto: Danni Kristensen
Viborg FH havde mulighederne mod Aalborg Håndbold, men da kampen var slut, havde holdet tabt med fem mål.

Håndbold: Viborg FH's U17-drenge spillede torsdag aften sæsonens anden kamp. Desværre endte det ligesom i første kamp, nemlig med et nederlag.

VFH fik en svær start på kampen mod Aalborg Håndbold, men kom fint med i første halvleg, hvilket var nok til 11-11 ved pausen. Stillingen skyldtes især VFH's målmand, som nappede hele elleve skud i første halvleg.


Indsatsen kan jeg ikke sætte en finger på - drengene gjorde det virkelig fint.

Ole Bitsch


Efter pausen fortsatte man endda det fine spil og kom foran med et par stykker, men så løb holdet tør for luft, hvilket gav Aalborg rigtig gode vilkår i kampen.

Da kampen var slut viste haluret 23-28, hvilket altså betød, at Aalborg kunne rejse hjem med de to point.

- Det var lidt ærgerligt, for jeg synes egentlig, at selvom vi kom lidt svært fra start, så fik vi spillet en fin første halvleg. Og så havde vi momentum i de første 10 minutter af anden halvleg, men så gik luften lidt af ballonen - og det fysiske tryk, som Aalborg kunne lægge på os, det kunne vi ikke gøre noget ved, sagde VFH-træner Ole Bitsch efter kampen.

Men selvom det hele endte med et nederlag, så føler Ole Bitsch, at holdet er på vej i den rigtige retning.

- Indsatsen kan jeg ikke sætte en finger på - drengene gjorde det virkelig fint. Og det var noget af det, som vi havde snakket om, nemlig det med at komme med meget energi og attitude - og det synes jeg virkelig, at drengene gjorde over hele kampen, sagde Ole Bitsch.

Viborg FH blevet især båret af Kristoffer Rosenkilde, som scorede hele 10 mål i kampen. Et punkt som Ole Bitsch har det lidt ambivalent med.

- Det er klart, at vi skal have fordelt spillet ud på flere spillere end Kristoffer. Han spillede en rigtig god kamp, men spillede også meget for sig selv - vi skal have det bredt ud på flere spillere, for ellers bruger han for mange kræfter i løbet af sådan en kamp, sagde træneren.

Viborg FH skal igen forsøge at få sæsonens første point på søndag, hvor AGF/Viby venter.

Viborg FH - Aalborg Håndbold 23-28 (11-11)

Håndbold, U17 1. division, drenge

Målscorer for Viborg FH: Kristoffer Rosenkilde 10, Emil Thougaard 4, Anders Rasmussen 3, Jesper Boe 2, Martin Villadsen 1, Sander Kriegbaum 1.

Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?