Annonce
Rundt om Viborg

Luftfarten nu med i Rejseplanen.dk

Lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen glæder sig over, at Midtjyllands Lufthavns rute til og fra København langt om længe kommer med i Rejseplanen.dk. Arkivfoto: Morten Dueholm

Karup: Indenrigsluftfarten er nu optaget i den populære app Rejseplanen.dk, og det håber man i Midtjyllands Lufthavn og andre jyske lufthavne kan betyde, at flere, der vil rejse kollektivt til eller fra hovedstaden, får øjnene op for, at de også kan tage et fly.

Direktør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn, har måske de største forventninger, idet han peger på, at der især fra Nordjylland vil være tid at spare ved at tage luftvejen frem at benytte landeveje eller togskinner.

Men også kollegaen i Midtjyllands Lufthavn, Frans Bjørn-Thygesen, håber og tror på, at synligheden i Rejseplanen.dk giver flere rejsende. Han ser for sig, at lufthavnen på heden kan trække passagerer fra et endnu større opland end hidtil.

Han peger i den forbindelse på en artikel i luftfartsmediet Check-in.dk, hvoraf det fremgår, at Rejseplanen.dk angiver det som en mulighed at tage med flyet fra Midtjyllands Lufthavn til hovedstaden, hvis udgangspunktet er så langt væk som Hobro, og hvis man vel at mærke vil benytte kollektiv transport hele vejen.

Det vil dog tage lige så lang tid, som at tage toget. Om det er billigere eller dyrere fremgår ikke, idet prisinformationer om indenrigsflyvningen endnu ikke er kommet med i Rejseplanen.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce