Annonce
Kultur

Lydig hund, der tør vove pelsen, efterlyses

Busbjerg Spillene leder efter den helt rigtige hund til at spille Sandy - når dette års musical - Annie - spiller på "Bjerget". Arkivfoto

Hjermind: Skulle man være den heldige ejer af en super lydig hund, som man gerne vil dele med andre, så burde man lægge vejen forbi Hjermind Gl. Skole søndag eftermiddag, hvor Busbjerg Spillene holder audition for hunde.

Årets Busbjergspil - Annie - kræver nemlig en hund på scenen, i og med at hovedrollen - den forældreløse Annie - har en god ven i hunden Sandy.

Det er ikke første gang, at man hos Busbjerg har opført musicalen Annie - det gjorde man også for 10 år siden - og dengang havde man været heldig at få fat i en lydig og rigtig sød golden retriever.

I forsøg på at få fundet den helt rigtige hund, har folkene bag Busbjerg Spillene begået en sjov video, som nu er lagt på de sociale medier.

Her ser man instruktør samt kapelmester med flere sidde ved et bord, mens den ene lille ulydige hund efter den anden vises frem, hvorefter man konkluderer. at man er nødt til at indkalde til en ny audition for at finde en hund, "der tør vove pelsen".

- Vi søger stadig på livet løs efter den helt rigtige hund, der kan spille rollen som Sandy. Kriterierne er først og fremmest, at hunden er vant til at blive trænet, kan gøre ting på kommando, hvilket vil sige er lydig, den skal være til rådighed under forestillinger og prøver, og så skal den kunne ses af publikum, hvilket udelukker helt små hunde, skriver Busbjerg Spillene i opslaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

De 2802 døde der ikke blev omtalt

Viborg FF For abonnenter

Kampen minut for minut: Målmand redder point til Viborg FF i forårspremieren

Annonce