Annonce
Viborg FF

Lykkelig Viborg-træner fik det han ønskede sig

Jeff Mensah var glad for, at Viborg FF så hurtigt kom tilbage på sporet efter sidste uges nederlag i Køge. Foto: Morten Pedersen
Jacob Neestrup var rigtig glad for fredagens sejr og tre vigtige point. Han var utrolig tilfreds med den modenhed, som hans spillere viste kampen igennem.
Annonce

Viborg: Jacob Neestrup var i rigtig højt humør efter Viborg FF's flotte sejr på 2-1 hjemme over Næstved.

Ikke kun over sejren og de tre vigtige point, men over måden, som Viborg FF hev sejren hjem på.

- Jeg er så glad for måden, som vi fik de her tre point på. Det var en tålmodighedsprøve i dag. Den første chance røg ikke ind - det gjorde den anden eller den tredje heller ikke. Det lykkedes heller ikke fjerde gang, men så kom målet hurtigt efter pausen, sagde træneren.

- Vi havde aftalt, at vi uanset hvad der skete skulle være tålmodige. Og det var vi også efter udligningen. Så jeg er glad for, at det lykkedes. Det var en mental moden præstation, sagde Jacob Neestrup.

Kampen viste, at tingene ikke kommer af sig selv. At der er pres på, når stillingen er 1-1 med et kvarter igen.

- Men fodbold er op og ned. Og jeg synes, at drengene bevarede roen. Vi var ikke fantastiske i alle 90 minutter, men jeg så den stabile præstation, som jeg gerne ville have, sagde træneren.

Sejren sender VFF til tops i 1. division, men det er ikke noget, som cheftræneren fokuserer på.

- Den del bruger jeg ikke meget tid på. Det er da sjovere at være nummer et end nummer syv. Men for os handler det bare om, at vi skal have så mange point som muligt når vi går på juleferie. Men uanset hvad der sker i de to sidste kampe, så er vi med nu, sagde han.

Kampen i tal

Viborg FF-Næstved 2-1 (0-0)

Fodbold, 1. division

Mål: 1-0 Jeff Mensah (50.), 1-1 Joel Felix (63.), 2-1 Christian Sivebæk (75.)

Gule kort: Alassana Jatta, Christian Sørensen, Nikko Boxall, Tobias Bech, Viborg FF. Jesper Christiansen, Næstved

Tilskuere: 2345

Dommer: Michael Rasmussen

Viborg FF: Ingvar Jónsson - Alexander Fischer, Nikko Boxall, Lars Kramer (85. Tobias Bech), Christian Sørensen - Jakob Bonde, Jeppe Grønning, Frederik Brandhof - Jeff Mensah, Alassana Jatta (89. Mads Aaquist), Christian Sivebæk (78. Albion Avdijaj)

Annonce

Fik brudt stimen hurtigt

En af kampens målscorere var Jeff Mensah.

Han var glad for at komme på tavlen, men mest af alt var han glad for, at VFF kom tilbage på sporet og hentede tre point efter sidste uges nedtur i Køge.

- Det var så dejligt. Vi gjorde rigtig mange ting forkert i Køge, så det var skønt, at vi fik de tre point i aften, sagde Jeff Mensah, som faktisk mente, at VFF i flere momenter manglede den sidste kvalitet i fredagens kamp.

- Men vi blev ved og skabte så mange chancer, at vi stadig kunne få kørt den hjem. Og det er så fedt, sagde midtbanespilleren, som godt kunne mærke, at VFF'erne var irriterede over ikke at score, men alligevel bevarede hjemmeholdet roen.

- Nu brød vi den stime, som vi ellers har med at komme ind i en dårlig periode efter et nederlag som det i Køge. Nu vandt vi igen, og nu er vi bare klar til de to sidste kampe før jul, sagde Jeff Mensah.

Jacob Neestrup var særdeles tilfreds med den måde, som spillerne mentalt håndterede fredagens møde med Næstved på. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce