Annonce
Danmark

Lyt med: Danskerne slår rekord i opsparing alt imens forbruget styrtdykker og erhvervslivet betaler prisen

Du finder Erhvervsklubben i appen nyhedskiosken og på Google podcast, Apple podcast og Spotify
Erhvervsklubben ser også nærmere på flere af de store danske årsregnskaber, som landede i denne uge, og som sendte aktiekurserne i bund. Og så vi nærmere på hvorfor ingen erhvervsleder tør ytre sig kritisk om Kina.

I Erhvervsklubben ser din vært Anne-Marie Lindholm nærmere på de store historier fra erhvervslivet og gør dig sammen med tre gæster klogere på erhverv og økonomi.

I denne uge kommer det til at handle om:

Karsten Engmann Jensen, Privatrådgiver Pengeministeriet: Danskerne sparer uhensigtsmæssigt meget op til pensionen, sætter for få penge af til sig selv, og forbruger for lidt.

Annonce

Jacob Pedersen, Aktieanalysechef Sydbank: Store danske årsregnskaber fra Vestas, Mærsk og FlSmidth skuffede fælt og sendte kurserne i bund.

Jens Bertelsen, erhvervsredaktør Avisen Danmark: Hvad er vigtigst? At støtte demokratibevægelsen i Hongkong eller at beskytte en eksport på 60 milliarder kroner? svaret er for betændt til at nogen gider svare på spørgsmålet.

1.34: Karsten Engmann Jensen

11,31: Jacob Pedersen

22.20: Jens Bertelsen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce