Annonce
Erhverv

Lyt med: Stor gældskrise kan være på vej – Du skal betale regningen for Sydeuropas katastrofale corona-økonomi

Du finder podcasten Erhvervsklubben i appen nyhedskiosken, på Apple podcast, Google podcast eller Spotify. Det er gratis at lytte med.
Danmark gik ind i coronakrisen med styr på økonomien. Det gjorde de Sydeuropæiske lande ikke. Ifølge eksperter tyder alt på, at lande som Italien, Frankrig og Spanien har så stor en gæld, at vi i Nordeuropa ender med at skulle betale en del af deres regning.

I Erhvervsklubben ser din vært Anne-Marie Lindholm nærmere på de store historier fra erhvervslivet og gør dig sammen med tre gæster klogere på erhverv og økonomi.

I denne uge kommer det til at handle om:

Las Olsen, Cheføkonom Danske bank: Sydeuropas stigende gæld kan udløse en regning, der skal betales af Danmark og de andre Nordeuropæiske lande, når coronakrisen er slut.

Annonce

Jens Bertelsen, Erhvervsredaktør Avisen Danmark: Danske Bank skuffer både i årsregnskab og i deres håndtering af nye møgsager, men en mulig genistreg kan redde dem.

Emilie Bonde Aagaard, tech- og erhvervsjournalist, Avisen Danmark: Ørsted er stærkt udfordret af konkurrenter, men bevarer ambitionerne om at være størst på markedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg For abonnenter

Trylleri på Skakbrættet: En flabet fugl og en mand i orange tøj

Annonce