Annonce
Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

I den første udgave af VFF-update debatteres blandt andet ansættelsen af Lars Friis. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Folkebladet præsenterer nu et nyt ugentligt podcastformat. I VFF-update vil vi hver uge drøfte og analysere de største nyheder eller mest aktuelle temaer. I denne premiereudgave handler det om ansættelsen af Lars Friis og det aktuelle transfervindue.

Fodbold: Folkebladet introducerer nu et nyt podcastformat.

Vi kalder det foreløbigt for VFF-update.

Tanken er, at det er et program, hvor vi enten hver uge – eller i hvert fald hver anden uge - vil samle op på, analysere og debattere de største nyheder eller mest aktuelle emner fra Viborg FF.

Vært er sportsredaktør Danni Kristensen, mens den faste gæst er sportsjournalist Christian Hald, men vi vil med jævne mellemrum også invitere forskellige gæster med.

Vi håber, at det ikke altid skal være os, der skal finde på, hvilke emner, vi skal tage op. Håbet er nemlig, at I der lytter også har lyst til at byde ind med forslag til emner, problemstillinger, udfordringer eller muligheder.

I kan byde ind via boksen, som I finder længere nede på siden. Eller via den boks, som følger de fleste artikler om Viborg FF på folkebladets hjemmeside.

I denne premiereudgave diskuterer og analyserer vi ansættelsen af Lars Friis som cheftræner. Og så vi nærmere på VFF's ageren i det aktuelle transfervindue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce